Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Antalya’dan Konya’ya üniversite eğitimi için gelen bir öğrencinin ailesiyle Meram’da bir kamelyada bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Sıcak ve içten geçen buluşmada Başkan Kavuş, hem öğrencinin eğitim süreci hakkında bilgi aldı hem de aileyle Konya’daki yaşam üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin geleceğe hazırlanmasında aile desteğinin ve şehir olarak sağlanan imkanların önemine değinen Başkan Kavuş, “Konya’ya eğitim için gelen her gencimiz bizim evladımızdır. Ailelerinin içi rahat olsun, biz buradayız” dedi.

Aile ise Başkan Kavuş’un ilgisinden ve misafirperverliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Sohbet, karşılıklı iyi dileklerle sona erdi.