Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Ankara ziyaretleri kapsamında Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir araya geldi.
Ziyaret, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış’ın öncülüğünde gerçekleşti. Heyette; AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal, MHP İlçe Başkanı Abdurahman Güzel, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Muhlis Bülbül ile Beyşehir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Göner de yer aldı.
Görüşmede, Beyşehir’de yapımı devam eden ve yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılması planlanan okul yatırımları hakkında Bakan Tekin’e bilgi arz edildi. Ayrıca mevcut okul binalarında yürütülen güçlendirme çalışmaları ele alınarak süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
Başkan Bayındır, eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu vurgulayarak, çocukların daha güvenli ve nitelikli ortamlarda eğitim alabilmesi için sürecin yakından takipçisi olacaklarını ifade etti.
Ziyaretin sonunda Bayındır, Beyşehir’e gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği dolayısıyla Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e teşekkür etti.