Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, ilçede etkili olan kuvvetli yağışlar nedeniyle belediye ekiplerinin sahada 24 saat esasına göre görev yaptığını açıkladı.
Beyşehir genelinde devam eden yağışların rahmet ve bereket olduğunu ifade eden Bayındır, buna rağmen olası olumsuzluklara karşı tüm tedbirlerin alındığını belirtti.
Belediye ekiplerinin su baskını, altyapı sorunları ve acil müdahale gerektiren durumlara karşı hazır beklediği kaydedilirken, vatandaşların güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdüğü bildirildi.

Başkan Bayındır ayrıca herhangi bir aksaklık durumunda vatandaşların 0332 512 33 99 numaralı hat üzerinden belediye ekiplerine ulaşabileceğini hatırlattı.
Açıklamasında hemşehrilere sağlıklı ve güvenli günler dileyen Bayındır, ekiplerin sahadaki çalışmalarının yağış süresince devam edeceğini vurguladı.