Konya
Parçalı bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2360 %0.01
53,1813 %0.48
6.802,98 % 2,67
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya BBP Konya’dan 15 Temmuz vurgusu: “Ezan susmaz, bayrak inmez”

BBP Konya’dan 15 Temmuz vurgusu: “Ezan susmaz, bayrak inmez”

Büyük Birlik Partisi Konya İl Başkanı Seyit Özcan, 15 Temmuz’un 9. yılında yayımladığı mesajda, Türk milletinin hain darbe girişimine karşı gösterdiği direnişi vurguladı.

Okunma Süresi: 1 dk

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Seyit Özcan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain darbe girişiminin, milletin iman dolu direnişiyle bertaraf edildiğini belirtti.

Başkan Seyit Özcan, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“15 Temmuz 2016 gecesi, milletimizin iradesine, vatanımıza ve demokrasimize karşı yapılan hain darbe girişimi; aziz milletimizin iman dolu göğsü, kararlılığı ve Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara dökülen milyonların direnişiyle bertaraf edilmiştir.”

Şehitlerin ve gazilerin fedakârlıkları sayesinde bugün hür ve bağımsız yaşadığımızı vurgulayan Özcan, “Türk milleti o gece bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir ki; bu vatan sahipsiz değildir, ezan susmaz, bayrak inmez, Türkiye diz çökmez!” dedi.

Büyük Birlik Partisi olarak her zaman milletin yanında olduklarını belirten Özcan, “Önce ülkem ve milletim anlayışıyla, milli iradeye her daim sahip çıkmaya, şehitlerimizin emanetine gözümüz gibi bakmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Seyit Özcan, mesajının sonunda başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını, gazilere şükranlarını sunduğunu belirterek, “Rabbim bir daha bu millete böyle acılar yaşatmasın. Milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *