Konya
Parçalı az bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3778 %0.05
53,5101 %-0.03
6.902,41 % 0,39
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya BBP Konya İl Başkanı Seyit Özcan'dan 28 Şubat Mesajı

BBP Konya İl Başkanı Seyit Özcan'dan 28 Şubat Mesajı

Aziz Milletimiz, 28 Şubat, milli iradeye, demokrasiye ve inanç özgürlüğüne vurulmak istenen kara bir lekedir. Ancak unutulmamalıdır ki bu millet, tarih boyunca darbelere, vesayete ve cuntacılara hiçbir zaman boyun eğmemiştir, bundan sonra da eğmeyecektir

Okunma Süresi: 1 dk

Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi: "Namlusunu milletine çevirmiş tanka selam durmam!" sözleri, milletimizin darbeler karşısındaki asil duruşunun en güçlü ifadesidir. 28 Şubat sürecinde vesayetçi zihniyete karşı en net tavrı ortaya koyan Büyük Birlik Partisi ve liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu, dün olduğu gibi bugün de milletimizin vicdanında onurlu yerini korumaktadır.

28 Şubat postmodern darbesini gerçekleştirenler, milletimizin inancına, iradesine ve geleceğine kastetmişlerdir. Ancak tarih, halkın iradesini yok sayanların değil, millete hizmet edenlerin adını yazmıştır. Büyük Birlik Partisi olarak, demokrasimize, inanç özgürlüğüne ve milli iradeye yapılan her türlü müdahaleye karşı durmaya devam edeceğiz.

Bir daha ne 28 Şubat’lar yaşanacak ne de millet iradesi vesayet altına alınacaktır. Büyük Türk milleti, darbecilere ve cuntacılara asla geçit vermeyecek, demokrasisine sahip çıkacaktır.

Bu vesileyle, 28 Şubat sürecinde mağdur edilen tüm vatandaşlarımızı saygıyla anıyor, demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Darbe kimden gelirse gelsin Kime karşı yapılırsa yapılsın Herzaman karşısında durduk ve durmayada devam edeceğiz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *