Batı Innovative Logistics Konyalı müşterileri, iş ortakları ve basınla iftar yemeğinde bir araya geldi. Konya Akyokuş Kasrı Restaurant'ta gerçekleştirilen davete lojistik sektöründen çok sayıda isim katıldı.
Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde Batı Group'u; Group Genel Müdürü Kaan Aydın, Anadolu Bölge Direktörü Fuldem Ünüvar, Anadolu Bölge Operasyon Direktörü Dilek Şensoy, Mersin Şube Müdürü İklim Çukurova, Reefer Müdürü Mustafa Kemal Çetin, İzmir Satış Yönetmeni Egemen Toprak, Mersin Operasyon Kıdemli Uzmanı Gamze Dorman Arıbal ve İnsan Kaynakları Uzmanı Emre Kılıç temsil etti.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Mersin Şube Müdürü İklim Çukurova, davetlilere teşekkürlerini ileterek şunları kaydetti; ‘’Bu anlamli Ramazan Akşamında bizi kırmayıp davetimize katıldığınız için öncelikle hepinize çok teşekkür ederim.
Batı Group lojistik sektöründe sadece yük taşıma değil müşterilerimizin güveninide taşıyoruz.Sizlerle kurduğumuz işbirliğimizin artarak dahada güçleneceğine inanıyorum.
Bu güzel akşamd birlik ve beraberliğimizin daim olmasın diliyorum'' dedi.

İftar programında söz alan Batı Group Genel Müdürü Kaan Aydın ise konuşmasında şirketin köklü yapısına ve katılımcılara duydukları minnete vurgu yaparak şunları söyledi''Şirketin genel müdürüyüm. Yaklaşık 15 senedir şirkette çalışıyorum. Aynı zamanda Utikad'ın yönetim kurulu üyesiyim. Bununla beraber de tekrar herkese tek tek teşekkür etmek istiyorum. Ayağınıza sağlık. Umarım güzel bir gece geçiririz'' şeklinde konuştu.
