Konya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,5973 %0.06
55,0080 %-0.01
6.524,82 % 0,44
Konya Postası Gazetesi Konya Başkan Ustaoğlu, Kur’an Kursu öğrencileriyle buluştu

Başkan Ustaoğlu, Kur’an Kursu öğrencileriyle buluştu

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehir İlçe Müftülüğüne bağlı Çiftçiler Cami Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilerle bir araya geldi. Ustaoğlu, çocuklarla sohbet ederek kurslarda görev yapan eğitimcilere teşekkür etti.

Başkan Ustaoğlu, Kur’an Kursu öğrencileriyle buluştu
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Seydişehir İlçe Müftülüğüne bağlı Çiftçiler Cami Kur’an Kursu’nu ziyaret etti. Başkan Ustaoğlu’na ziyarette AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hacer Akın da eşlik etti.

Yaz Kur’an kursları kapsamında eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ustaoğlu, çocuklarla sohbet ederek yakından ilgilendi. Kursu ziyaret eden Ustaoğlu, öğrencilerle vakit geçirirken eğitim faaliyetleri hakkında da bilgi aldı.

Çocukların mutluluğunun her şeyden önemli olduğunu belirten Başkan Ustaoğlu, “Kur’an-ı Kerim’in manevi ikliminde yetişen çocuklarımızla bir araya gelmek, onların içten tebessümlerine ortak olmak bizleri mutlu etti. Rabbim yavrularımızın yollarını açık, ilimlerini ve güzel ahlaklarını daim eylesin.” dedi.

Yaz Kur’an kurslarının çocukların hem dini hem de sosyal gelişimine katkı sunduğunu ifade eden Ustaoğlu, “Burada öğrendiğiniz bilgiler sizlere hayatınız boyunca rehberlik edecek. Tatilde yalnızca Kur’an-ı Kerim öğrenmiyor; aynı zamanda piknikler, geziler ve çeşitli sosyal etkinliklerle keyifli vakit geçiriyor, yeni arkadaşlıklar ediniyor ve unutulmaz anılar biriktiriyorsunuz.” diye konuştu.

Kurslarda görev yapan öğreticilere teşekkür eden Başkan Ustaoğlu, “Sizlerin burada en iyi şekilde yetişmesi için emek veren kıymetli hocalarımıza teşekkür ediyor, tüm öğrencilerimize sağlık, huzur ve bereket dolu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız