Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Mesudiye Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yayla Şenliği’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.
Şenlik kapsamında hemşehrileriyle sohbet eden Başkan Ustaoğlu, vatandaşların taleplerini dinleyip hasret giderirken, etkinliğin oluşturduğu samimi atmosferi paylaştı. Birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünün yaşatıldığı organizasyonda mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Yayla şenliğinin toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir gelenek olduğunu vurgulayan Ustaoğlu, bu tür etkinliklerin insanların kaynaşmasına ve kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılmasına katkı sunduğunu ifade etti.
Başkan Hasan Ustaoğlu, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Mesudiye Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimine, gönüllülere ve katılım sağlayan vatandaşlara teşekkür ederek, geleneksel şenliklerin uzun yıllar devam etmesi temennisinde bulundu.