Konya
Parçalı az bulutlu
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3323 %0.14
53,2433 %-0.09
6.837,18 % 0,31
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Başkan Kavuş; “Bayramlar, birlik ve beraberlikle güzel”

Başkan Kavuş; “Bayramlar, birlik ve beraberlikle güzel”

Meramlı hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bayramın kardeşliğe, birlik beraberliğe, barışa ve huzura vesile olmasını diledi. Başkan Kavuş, Gazze başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalardaki acıların ve gözyaşlarının dinmesi için de dua etti

Okunma Süresi: 2 dk

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın sevinç ve huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar, bizleri birbirimize daha çok yaklaştıran, dargınlıkların son bulduğu, yardımlaşmanın ve paylaşmanın zirveye ulaştığı müstesna zamanlardır. Kurban ibadeti ise; teslimiyetin, Allah’a bağlılığın ve kardeşlik hukukunun en güzel tezahürüdür.”

BAŞKAN KAVUŞ; “DUALARIMIZ YİNE MAZLUM COĞRAFYALAR İÇİN”

Bayramların aynı zamanda mazlumları ve yoksulları hatırlamak, onlarla gönül köprüsü kurmak için büyük bir fırsat olduğunu belirten Başkan Mustafa Kavuş, Gazze’de yaşanan insanlık dramına şu sözlerle bir kez daha dikkat çekti; “Ne yazık ki bu bayrama da Filistinli kardeşlerimiz büyük acılar ve zulümler altında giriyor. Gazze’de masum sivillerin, çocukların ve kadınların her gün hayattan koparıldığı bir dünyanın, bayramı tam manasıyla yaşaması mümkün değildir. Tüm kalbimizle dua ediyoruz ki; bu Kurban Bayramı, akan kanın durmasına, gözyaşlarının dinmesine vesile olsun. Yalnızca Filistin’de değil; Doğu Türkistan’dan Arakan’a, Yemen’den Afrika’ya kadar zulüm altındaki tüm coğrafyalara huzur, adalet ve umut getirsin.”

BAŞKAN KAVUŞ; “BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİKLE GÜZEL”

Başkan Kavuş, sözlerini şu cümlelerle noktaladı; “Bu mübarek günlerin, milletçe birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesine, kırgınlıkların sona ermesine de vesile olmasını diliyorum. Başta kıymetli Meramlı hemşehrilerim olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Bayramlar, paylaştıkça güzelleşir; gelin bu bayramda da sevgimizi, ekmeğimizi ve dualarımızı paylaşalım. Bayramınız mübarek, gönülleriniz huzur dolu olsun.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *