Konya
Kapalı
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,1575 %0.20
55,9367 %-0.62
6.556,39 %-0.60
Konya Postası Gazetesi Konya Başkan Kale’den Hükümet konağı müjdesi

Başkan Kale’den Hükümet konağı müjdesi

Cihanbeyli’nin ikinci kuruluş dönemini yaşadığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye yeni bir müjde daha verdi. Kale, yeni hükümet konağı projesi için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağını açıkladı

Başkan Kale’den Hükümet konağı müjdesi
Okunma Süresi: 2 dk

Cihanbeyli’yi geleceğe en iyi şekilde hazırladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kale, yeni hükümet konağı yapımı ile ilgili bilgi verdi. Kale “Cihanbeyli’nin yeni hükümet konağı için ihaleye 14 Aralık’ta çıkılacağının müjdesini vermek istiyorum. Bu ihale yeni meydan projemizin de en önemli aşamalarından birini oluşturacak. Yeni Hükümet Konağı ilçemize çok yakışacak. Desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Valimiz Sayın Vahdettin Özkan ile AK Parti Konya Milletvekillerimiz Sayın Orhan Erdem ve Sayın Gülay Samancı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

İlçeye örnek bir kent meydanı kazandırdıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, çalışmaların hızla devam ettiğini ifade ederek projede görev alan herkese kolaylıklar diledi.

BAKAN YARDIMCISI ÖZÇELİK’TEN BAŞKAN KALE’YE ZİYARET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Kale, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcımız Sayın Faruk Özçelik’e başta meydan projemiz olmak üzere belediyemizin tüm çalışmaları hakkında bilgi verdik. Ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız