Konya
Az bulutlu
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,5273 %0.09
51,4188 %-0.06
6.914,22 % 0,07
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Başkan Hasan Kılca’dan 29 Ekim Mesajı

Başkan Hasan Kılca’dan 29 Ekim Mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 29 Ekim’in ülkemizin köklü medeniyet anlayış ve yolculuğunu yeni bir safhaya taşıdığını belirten Başkan Kılca, “29 Ekim, esarete boyun eğmeyen aziz milletimizin küllerinden yeniden doğduğu gündür. Tarihin her döneminde bu milletin evlatları, insanlığa barış, huzur ve umut olmuştur” dedi.

KAYNAK: Karatay Belediyesi
Okunma Süresi: 2 dk

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı şu şekilde; 

“Tarih, milletlerin var olma mücadelesiyle dokunmuş şanlı bir destanlar zinciridir. Bu zincirin en parlak halkalarından biri hiç şüphesiz bizim tarihimizde yer alır. Malazgirt'te bu vatanın tapusunu alan, "Çanakkale geçilmez!" destanını kanıyla yazan, Kuvayı Millîye ruhuyla emperyalizme karşı duran bu milletin evlatları, tarih boyunca insanlığa barış, huzur ve umut olmuştur. Cihan Harbi ve İstiklal Savaşı'nın ateşinden, büyük bedeller ödeyerek çıkan bu necip millet, adının tarih sahnesinden silinmek istendiği bir dönemde sarsılmaz iradesiyle ayağa kalkmış, kökleri üzerinden Cumhuriyetimiz yükselmiştir.

Köklerinden aldığı güç ile Türkiye’miz; büyüyen ekonomisi, güçlenen sağlık ve eğitim sistemi, bilim, teknoloji ve milli savunma alanındaki atılımları ve en önemlisi, her türlü zorluğa rağmen sahip çıktığı güçlü demokrasisiyle dünyanın yükselen gücü olma yolundan emin adımlarla ilerlemektedir. Millet olarak dün olduğu gibi bugün de en vazgeçilmez düsturumuz; vatan, bayrak ve mukaddesat uğruna hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan yürüyüşümüzü sürdürmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor; Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum. Anadolu’ya ayak bastığımız günden bugüne, bu vatanın bekası için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden tüm şehitlerimize, gazilerimize ve kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *