Konya
Az bulutlu
28°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,8102 %0.15
53,6396 %0.14
6.298,73 % 1,67
Konya Postası Gazetesi Konya Bakan Çiftçi memleketi Konya'ya geliyor!

Bakan Çiftçi memleketi Konya'ya geliyor!

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 4 Temmuz 2026’da Konya’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Seydişehir’de Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra esnafla buluşacak. Program, Beyşehir'deki İl Danışma Meclisi Toplantısı ile devam edecek, yerel yönetimle iletişim güçlenecek.

Bakan Çiftçi memleketi Konya'ya geliyor!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, 04 Temmuz 2026 Cumartesi günü Konya’da çeşitli ziyaret ve programlara katılacak.

Program kapsamında saat 10.00’da Seydişehir Kaymakamlığı’nı ziyaret edecek olan Bakan Çiftçi, ardından Seydişehir Belediye Başkanlığı’nda temaslarda bulunacak. Gün içerisinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Çiftçi, vatandaşlarla bir araya gelecek.

Bakan Çiftçi’nin programı, Beyşehir’de düzenlenecek İl Danışma Meclisi Toplantısı ile devam edecek. Toplantıda teşkilat çalışmaları ve bölgesel konuların ele alınması bekleniyor.

Ziyaretlerin, yerel yönetimlerle koordinasyonun güçlendirilmesi ve vatandaşlarla doğrudan iletişimin artırılması açısından önem taşıdığı belirtildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız