Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi ile birlikte hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sahur programında bir araya geldi.
Mevlüt Çevik (Havzan Nuraniye) Kur’an Kursu’nda gerçekleştirilen sahur programında hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet edildi, dualar edildi. Programda konuşan Başkan Altay, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek ve hafız olmak için gayret gösteren öğrencilerin önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirterek her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Sahur programına ilişkin paylaşımda bulunan Başkan Altay, “İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi ile birlikte hafızlık eğitimi alan evlatlarımızla sahur sofrasında bir araya geldik. Rabbim yavrularımıza ilimde, ahlakta ve istikamette güzel bir ömür nasip etsin.” ifadelerini kullandı.
Program, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.