Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,7430 %0.04
51,9383 %0.03
7.018,82 % 0,04
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Bahri Dağdaş Enstitüsü TAGEM toplantısında

Bahri Dağdaş Enstitüsü TAGEM toplantısında

TAGEM Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü’nün projeleri, araştırma çalışmaları ve iş birliği konuları değerlendirildi. Tarımsal Ar-Ge faaliyetlerinin artırılması hedeflendi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) Genel Müdürü Dr. Mustafa Altuğ Atalay başkanlığında gerçekleştirilen haftalık koordinasyon toplantısına, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü idarecileri ve teknik personeli katılım sağladı.

Toplantıda yürütülen projeler, devam eden araştırma çalışmaları ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar ele alındı. Tarımsal Ar-Ge faaliyetlerinin etkinliğinin artırılması, kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve saha çalışmalarının değerlendirilmesi gündemin ana başlıklarını oluşturdu.

Enstitü yönetimi ve teknik ekiplerin aktif katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, bilgi paylaşımı ve koordinasyonun artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, tarımsal üretime katkı sağlayacak bilimsel çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *