Konya
Açık
-6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2789 %0.22
50,2002 %-0.1
6.375,38 % -0,30
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya AK Parti'nin Konya Milletvekili dünya gündeminde!

AK Parti'nin Konya Milletvekili dünya gündeminde!

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, Chicago'da düzenlenen MAS-CON 2025 programına katıldı. Türkiye'nin uluslararası duruşu ve Müslüman toplumların sorunları ele alındı. Göka, Türkiye'nin programa özel davet edilmesini önemli bir gösterge olarak değerlendirdi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları heyetiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago kentinde düzenlenen MAS-CON 2025 programına katıldıklarını duyurdu.
“Faith Under Fire: Standing Strong in Chaotic Times” temasıyla gerçekleştirilen uluslararası buluşmada Türkiye’yi temsilen yer aldıklarını belirten Göka, Türkiye’nin programa özel davet edilmesini, Amerikan Müslüman toplumu ile İslam dünyasının ülkemizin liderliğine verdiği önemin güçlü bir göstergesi olarak değerlendirdi.
Program kapsamında verilen röportajlarda, Türkiye’nin uluslararası alandaki duruşu ve sorumluluğuna dikkat çekilirken; konuşmacı olarak katılım sağlanan paneller ve gerçekleştirilen ikili görüşmelerde, bölgede yaşanan insani krizler ele alındı. Özellikle Gazze’de devam eden insanlık dramı ve Müslüman toplumların küresel ölçekte karşı karşıya kaldığı sorunlar gündeme taşınarak, Türkiye’nin ilkesel ve vicdani yaklaşımı muhataplara aktarıldı.
İki gün süren programda, Müslüman toplulukların yaşadığı zorluklar ve bölgesel krizler kapsamlı şekilde değerlendirilirken, Meryem Göka paylaşımında organizasyona ev sahipliği yapan MAS-CON camiasına ve katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *