Konya
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9924 %0,52
47,7254 %0,57
4.395,37 % -0,26
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya AK Partili Göka üreten kadınlarla buluştu

AK Partili Göka üreten kadınlarla buluştu

AK Parti Milletvekili Meryem Göka, Afyonkarahisar'daki Kadın Kültürevi'ni ziyaret etti. Kadınların başarılarını kutlayarak Türkiye Yüzyılı vizyonunda önemli bir rol oynadıklarını belirtti. Ziyaret, kadınların üretim ve sosyal hayatta aktifliğini teşvik eden bir mesaj taşıdı.

Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, Afyonkarahisar’ın Çobanlar ilçesinde bulunan Kadın Kültürevi ve Kadın Kooperatifi Üretim ve Sanat Atölyesini ziyaret etti.

Göka, üretim ve emekleriyle örnek olan kadınlarla bir araya gelerek sohbet etti, kadınların el emeği göz nuru ürünlerini inceledi. Kadınların ortaya koyduğu azim ve başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Göka, “Yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerini tebrik ediyorum, ellerine ve emeklerine sağlık” dedi.

Kadınların Türkiye Yüzyılı vizyonunun en önemli aktörlerinden biri olduğunu vurgulayan Göka, “Birlikte üretiyor, birlikte büyüyor, birlikte Türkiye Yüzyılı’nı inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, kadınların hem üretime katılımı hem de sosyal hayatta daha aktif yer almasına yönelik önemli bir mesaj niteliği taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *