AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Karatay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen “İz Bırakanlar” programında partinin kuruluşundan bu yana emek veren teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Programda konuşan Özgökçen, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren Karatay’da davalarına sahip çıkan teşkilat mensupları ve gönüldaşlarla aynı ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Vefanın, siyaset anlayışlarının temel taşlarından biri olduğunu belirten Özgökçen, geçmişin tecrübesi ile bugünün enerjisinin birleşmesinin “Türkiye Yüzyılı” hedefi açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Özgökçen, “Dün emek verenlerin izinden giderek yarınlara çok daha güçlü adımlarla ilerliyoruz” ifadelerini kullanarak teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Programa katkı sağlayan Karatay İlçe Teşkilatı’na, organizasyonda emeği geçen partililere ve katılım gösteren davetlilere teşekkür eden Özgökçen, birlik ve beraberlik mesajı verdi.