Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4233 %0.08
53,2145 %-0.24
6.838,29 % -0,62
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya AK Parti Meram Gönül Gözü Derneği’nde

AK Parti Meram Gönül Gözü Derneği’nde

AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık ve kendisine eşlik eden Yönetim Kurulu üyeleri Seyhan Karaaslan, Kezban Eymir,Ayten Sarıtaş ve Şükran Korkmaz ile birlikte  Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin’i makamında ziyaret etti

Okunma Süresi: 2 dk

Ziyarette konuşan Yurdaışık , AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanlığı ile birlikte aynı zamanda Meram ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini yürüttüğünü belirterek  yüz yıllık Cumhuriyet tarihinde engellilerin topluma entegre olmasında  ve hayata tutunmasında en başarılı çalışmaların Ak Parti döneminde olduğunu belirterek özellik 5378 sayılı engelli erişilebilirlik kanunu ile engelli bireylerin  ev hapsinden kurtularak hayata tutunduklarını belirti.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Endem birimi, Selçuklu Belediyesi bünyesindeki Sobe, Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Dosd Meram ve Karatay Belediyesi bünyesinde yakın zamanda faaliyete geçecek olan ülkenin en büyük Engelli Yaşam Merkezi başta olmak üzere otobüs ve tramvaylardaki sesli sinyalizasyon ve engelli rampalarının da Konya’da ulaşımın engelsiz olduğunun  en büyük göstergesidir diyerek Konya’nın engelli dostu bir şehir olduğunu ifade etti. Başkan Yurdaışık Gönül Gözü Derneği’nin engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmaları beğeniyle takip ettiklerini söyleyerek Başkan Şahin’e başarılar diledi.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dernek olarak 13 yıldır Bir Engel de Sen Kaldır Kampanyası ile ihtiyaç sahibi bireylere tekerlekli sandalye hediye ettiklerini ve aynı zamanda engelli bireylerin topluma entegre olması ve sosyal kültürel yapmış olduğu çalışmalarda destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaret Başkan Şahin’in AK Parti Meram Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık’a Gönül Gözüyle Engelsiz Portreler adlı kitabını takdim etmesi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *