Konya
Parçalı bulutlu
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2789 %0.22
50,2002 %-0.1
6.375,38 % -0,30
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya AK Parti Konya’dan 2025 raporu! Üye sayısındaki artış dikkat çekti

AK Parti Konya’dan 2025 raporu! Üye sayısındaki artış dikkat çekti

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, basın mensuplarıyla bir araya geldiği değerlendirme toplantısında 2025 yılı boyunca yürütülen teşkilat çalışmalarını anlattı, üye sayısındaki artışı açıkladı.

KAYNAK: Necati ERSOYTÜRK
Okunma Süresi: 2 dk

AK Parti Konya İl Başkanlığı, 2025 yılına ilişkin çalışmalarını değerlendirmek amacıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, göreve geldikleri günden bu yana teşkilat olarak sahada yoğun bir çalışma yürüttüklerini ifade etti.

Özgökçen, ilçe kongreleri ile gençlik ve kadın kolları kongrelerini tamamladıklarını belirterek, “Enerjimizi yenilediğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz kongre sürecini alnımızın akıyla tamamladık. Göreve gelen her bir arkadaşımız, aldığı emaneti büyük bir sorumluluk bilinciyle taşıyor” dedi.

“MASA BAŞINDA DEĞİL SAHADA SİYASET YAPIYORUZ”

Teşkilat anlayışlarının masa başında değil sahada siyaset yapmak olduğunu vurgulayan Özgökçen, 31 ilçenin tamamında mahalle mahalle, sokak sokak ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatandaşların taleplerini birebir dinlediklerini belirten Özgökçen, “Her bir vatandaşımızın sesine kulak verdik, sıkıntılarını not aldık ve çözüm için hızlıca harekete geçtik” diye konuştu.

“KONYA’NIN HER NOKTASINA HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Mahalle başkanlarının önemine de değinen Özgökçen, “Eser ve hizmet anlayışımızın ilk basamağı mahalle başkanlarımızdır. Bugün AK Parti’nin geldiği noktada onların büyük emeği vardır” ifadelerini kullandı. Muhtarlarla da yakın iş birliği içerisinde çalıştıklarını kaydeden Özgökçen, Konya’nın her noktasına hizmet götürmek için yoğun bir mesai harcadıklarını dile getirdi.

Gençler ve esnafla yapılan çalışmalara da değinen Özgökçen, Ramazan ayında yetimler, şehit ve gazi aileleri, sivil toplum kuruluşları ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldiklerini, il ve ilçe danışma meclislerinde şehrin sorunlarını istişare ettiklerini söyledi.

“ÜYE SAYIMIZDA CİDDİ BİR ARTIŞ YAŞANDI”

Üye sayılarındaki artışa da dikkat çeken Özgökçen, “2 Ocak 2026 tarihinde Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre AK Parti’nin Türkiye genelindeki üye sayısı 664 bin 568 artarak 11 milyon 543 bin 301’e ulaştı. Konya’da ise üye sayımız 37 bin 200 artarak 364 bin 687 oldu” dedi. Bu artışın, sahaya dayalı siyaset anlayışının somut bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Özgökçen, konuşmasının sonunda önümüzdeki süreçte de kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini belirterek, “Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonunu, AK Parti’nin eser ve hizmetlerini anlatmayı sürdüreceğiz. Sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman sahada olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *