Konya
Parçalı bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,5192 %0.07
51,3637 %-0.16
6.851,42 % -0,84
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya AK Parti Konya Vekilleri TBMM'de: Konya'dan güçlü temsil!

AK Parti Konya Vekilleri TBMM'de: Konya'dan güçlü temsil!

AK Parti Konya Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla TBMM'de haftalık grup toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Konya ve Türkiye'nin öncelikli sorunları ele alınarak, partinin politikaları ve hedefleri değerlendirildi. Milletvekilleri, çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekilleri, yoğun mesailerine bir yenisini ekledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen haftalık AK Parti Grup Toplantısı, TBMM’de geniş katılımla yapıldı.

Toplantıya Konya’dan milletvekilleri Ziya Altunyaldız, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Hakan Özer, Ünal Karaman ve Mehmet Baykan da katılarak, hem illerinin gündemini hem de Türkiye’nin öncelikli konularını TBMM çatısı altında değerlendirdi.

Milletvekili Ziya Altunyaldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleşen grup toplantımız, yoğun mesaimizin önemli bir parçası oldu. Konya’nın ve ülkemizin sorunlarını TBMM gündemine taşımaya devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Toplantıda, ülke gündemine dair değerlendirmelerin yanı sıra parti politikalarının uygulanması ve gelecek dönem hedefleri ele alındı. Konya milletvekilleri, yoğun tempolarına rağmen hem Meclis çalışmalarını hem de bölge ziyaretlerini aksatmadan sürdürüyor.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Konyanın en büyük sorunu ne diye sorsan hepsinden farklı cevap çıkar. Doğrusuna da hiçbiri bilemez.
BEĞENME
0
CEVAPLA