Konya
Kapalı
-0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,3861 %0.04
51,4844 %0.35
7.097,42 % 2,19
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya AK Parti Konya İl Başkanı'ndan CHP Liderine sert eleştiri!

AK Parti Konya İl Başkanı'ndan CHP Liderine sert eleştiri!

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i, deprem bölgesinde yürütülen çalışmalar üzerinden Bakan Murat Kurum’u hedef almakla eleştirerek, “Depremzede vatandaşlarımızın emeği ve alın teri siyasi malzeme yapılamaz” dedi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, CHP’ye yönelik sert eleştirilerde bulunarak, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un hedef alınmasına tepki gösterdi. Özgökçen, CHP’nin sergilediği tutumun “siyasi nezaketsizlik” olduğunu ifade etti.

Deprem bölgesinde 6 Şubat’tan bu yana gece gündüz çalışıldığını vurgulayan Özgökçen, Bakan Murat Kurum’un 455 bin konutun inşasında önemli rol üstlendiğini belirterek, “Depremzede vatandaşlarımız için sahadan hiç ayrılmayan, 86 milyonun ve hatta kendi partililerinin dahi takdirini kazanmış Bakanımız Sayın Murat Kurum’u yuhalatma rezilliği, olsa olsa CHP’ye ve emanetçi Genel Başkanı Özgür Özel’e yakışır” dedi.

Özgökçen, depremzedelerin emeğinin siyasi hesaplara alet edilmemesi gerektiğini ifade ederek, “Depremzede kardeşlerimizin gönlüne dokunmuş, alın teriyle eser üretmiş birini siyasi malzeme yapmak en büyük vicdansızlıktır” ifadelerini kullandı.

CHP’nin geçmiş vaatlerini de eleştiren Özgökçen, “Afetzedelere ‘bedava ev yapacağız’ deyip bunu gerçekleştiremeyenler, bugün milletimizin yeni yuvalarını inşa eden iradeyi yuhalatıyor. Ancak depremzede kardeşlerimiz, kimin yuvasını inşa ettiğini, kimin de boş teneke gibi meydan meydan dolaştığını çok iyi biliyor” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenen Özgökçen, “Deprem bölgesinden size ekmek çıkmaz. Bakanımız Murat Kurum’u siz bilmiyor olabilirsiniz; bari kendi milletvekillerinize, belediye başkanlarınıza ve partililerinize sorun. Onlar çok iyi bilir” ifadeleriyle açıklamasını tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *