Kış Şenliği açılışı saat 13.30’da Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda stant açılışları ile birlikte gerçekleştirilecek. Akşehir Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nin yanı sıra Afyon Kocatepe Üniversitesi Gastronomi Topluluğu, Uşak Üniversitesi Strateji ve Bilimkurgu Topluluğu, Gazi Rekreasyon Topluluğu ve Kastamonu Üniversitesi Biyolojik Bilimler Topluluğu gün boyunca ziyaretçileriyle bir araya gelecek
Açılışın ardından, Türkiye’nin farklı üniversitelerinden gelen halk dansları toplulukları sahne alacak. Selçuk Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Konya Teknik Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ve Anadolu Kafkas Dans Akademisi tarafından sunulacak gösterilerle katılımcılara renkli anlar yaşatacak.

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu Akşehirlilerle Bir Araya Geliyor!
Şenliğin akşam programı ise Akşehir Kültür Merkezi’nde devam edecek. Saat 18.30’da sergi açılışlarıyla başlayacak olan program, saat 19.00’da Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, “Kuruluşundan Günümüze Türkiye” başlıklı söyleşisiyle devam edecek.

Günün finali ise müzikle yapılacak. Saat 20.30’da Erciyes Üniversitesi Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından icra edilecek Cengiz Aytmatov’u Anma Konseri, şenliğin ilk gününe anlamlı bir kapanış sunacak.

6. Akşehir Üniversiteliler Kış Şenliği 1 Şubat tarihine kadar söyleşiler, etkinlikler ve sahne programlarıyla katılımcılara dolu dolu bir etkinlik programı sunacak.
