Konya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2450.9
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62916.48$

YÜCE TÜRK MİLLETİ!

03 Kasım 2015, Salı 00:00

1 Kasım 2015 seçimleri Ulusumuzun büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir.

Ak Parti bana göre muhteşem denilecek bir zafer kazanmıştır. Hemşerimiz Ahmet DAVUTOĞLU liderliğiyle, bilgeliğiyle, insanlığıyla seçime damga vurmuştur. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU hem parti içinde, hem ülke içinde liderliğini pekiştirmiş, bu seçim başarısı ile hem parti içinde hem de ülke içinde rakipsiz olduğunu göstermiştir.

7 Haziran 2015 de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 80 milletvekili almayı zafer adlederek kendisini ANA MUHALEFET ilan edip AKP-CHP koalisyonu için akıl veriyordu. AKP-MHP koalisyonuna kapıları kapatıp AKP-HDP koalisyonunu önerecek kadar vicdansızdı. 7 Hazirandan sonraki yazımda Devlet Bahçeli’ye sandıkta görüşürüz demiştim. Seçmen size gösterir demiştim. Sonuç ortada. 2002’de MHP’yi baraj altında bırakan ve önce istifa edip sonra kıvıran Sayın Bahçeli, 1 Kasım 2015’den sonra yüreği varsa MHP’yi bırakıp gitmelidir. Bakınız 2002’de etek giyen DYP’nin Genel Başkanı Tansu Çiller, partisi barajın atında kalınca bir daha dönmemek üzere istifa edip YİĞİTLİK gösteriyordu. MHP derhal olağan üstü Kurultayı toplayıp Devlet Bahçeli ve etrafındaki şakşakçıları bir daha gelmemek üzere göndermeli. Sayın Meral AKŞENER MHP’nin başına geçmeli ve memleket  HAYIRLI bir muhalefete kavuşmalıdır. MHP Mecliste Milletvekili sayısı bakımından PKK’nın partisi HDP’nin gerisinde kaldı, yazıklar olsun diyorum.

PKK’nın partisi HDP’ye gelince… 7 Haziran-1Kasım arasında 1,2 milyon oy kaybetti. 1 Kasım akşamı Eş Başkanlar Selahattin DEMİRTAŞ ve Figen YÜKSEKDAĞ kameralar karşısında yalanlarını doğrulamaya çalışıyorlardı. Yine kin ve nefret kusuyorlardı. Yine Barış ve Kardeşlik maskesini takıp teröre destek veren yüzlerini gözlediklerini sanıyorlardı. Saray ve Ak Partiyi utanmadan ‘KATLİAMCI’ olarak niteliyorlar ve seçimin adaletsiz olduğunu söylüyorlardı. Efendim ‘190 parti binası basılmış, 500’e yakın partilileri tutuklanmış’ Figen hanım böyle diyordu. Ama biz biliyorduk ki parti binalarında teröristler barınıyor, tutuklanan 500 kişinin KCK’lı olup, bu açıklamalar bile HDP’nin TERÖR İŞBİRLİKÇİSİ olduğunun itirafını gösteriyordu.

HDP Doğu ve Güneydoğuda güçlü gözüküyordu ama 7 Haziran’a göre Doğu ve Güneydoğu illerinde oy KAYBETMİŞ, AK Parti ise oylarını artırmıştır. HDP PKK’ya terörist demediği sürece, terörle arasına mesafe koymadığı sürece 1 Kasım 2015 BARAJI GEÇTİĞİ SON SEÇİM olabilir.

Gelelim CHP’ye… Bunca vaade, bunca çalışmaya karşı sonuç ortada. CHP maalesef bir anket yapılsa HDP’ye en yakın parti çıkar. CHP’li ve HDP’li vekilleri kol kola çok gördük. Ayrıca 7 Haziran’da Ak Parti tek başına iktidar olamayınca, HDP’yi barajın üstünde tutmaya çalışan CHP, bu konuda başarılı olunca Davul Çaldıra, bir parti haline gelip HDP’nin barajı aşmasını kutlamıştır. 1 Kasım seçim çalışmalarında CHP’li Gürsel TEKİN Ak Partinin HDP’yi baraj altına çekmeye çalıştığını söyleyip, üzüntülerini bildirmişti. Gürsel Beyin amacı CHP’yi yükseltmek değil, HDP’yi barajın üstünde tutmaktı, bunu başardı. Sayın KILIÇDAROĞLU’na bazı vekillerinin HDP’li gibi davrandığını söylemiştim. Hatta Sezgin TANRIKULU’nu da HDP’ye gönderebileceğini söylemiştim. Yine CHP Paralel yapıyla ve onun medyası ile işbirliği içindeydi. Ülkeyi ele geçirmeye çalışan benim YAMUK yapı dediğim bu örgüt bir terör örgütünden ibaretti. Ama maalesef CHP bu örgütün medyasını savundu, örgütün para kasalarını savundu. Bu paralel yapıya karşı yapılan OPERASYONLARIN karşısında durdu. CHP Kılıçdaroğlu ile kaç seçime girdiyse sonuç ortada. Artık CHP’de Değişim Çanları çalıyor. CHP kendine yeni bir parti başkanı bulup yönetim kadrosunu yenilemelidir. Mezhepsel olarak kendilerine yakın görüp destek verdikleri Beşer ESED’de CHP’nin elinde patladı. CHP’nin hem kadrolarıyla hem de görüşleri ile yenilenmeye ACİL ihtiyacı var…

7 Haziran-1Kasım aralığında, yaklaşık 5 ayda oyunu %9 artıran, yine 81 ilde oyunu artıran, kısaca bana göre büyük bir ZAFER kazanan, Ak Partiye ve Sayın DAVUTOĞLU’nu kutlamak gerekir. Sayın DAVUTOĞLU’nun Mevlana Meydanından BARIŞ-KARDEŞLİK söylemleri gerçeği ifade ediyor. HDP gibi MASKELİ konuşmuyor.

AK Partiye oy vermeyenleri de bağrına basması, Başbakanımızın büyüklüğünü gösteriyor.

Seçmen neden 81 ilde AK Partinin oylarını artırdı? Terörle mücadelede kararlılık bunların başında geliyor. Piyasaların durumunu vatandaş bu başıboş ortamda gördü… Vatandaş İSTİKRAR dedi. Yine vatandaş maddi olarak kendilerini unutan AK Partinin çalışanına, emeklisine, hem sosyal, hem de maddi olarak kaynaklar sağlaması sözüne sevindi. Şüphesiz Marmaraylar, Üçüncü havaalanları, Hızlı Trenler, Karayolları ağı MAKRO düzeyde kalkınmayı gösteriyordu ama vatandaş cebini düşünmek zorundaydı. AK Parti bunu 7 Haziran’dan sonra hatırladı. 1 Kasım’da da semeresini gördü.

Ak Partiden ricamız özellikle HDP’li yöneticilerin, partililerin Bayrağımızı, Toprağımızı, Cumhuriyetimizi, Birliğimizi aşağılayanların hesabını en kısa sürede görmeli ve uzayan dilleri hukuk içinde, yeni yasalarla kesilmelidir. Bunu AK Partiden bekliyoruz. Yine Ak Parti kendi içindeki MENFAAT GURUPLARININ, İHALE takipçilerin işine son vermelidir. Özellikle her tarafı oynayan partili olduğu için yürüyüşü bile değişen, paralarına güvenen ve Konya tabiriyle ‘GUBUZ’ olanlarda tepki çektiği için partiden uzaklaştırılmalıdır.

Gençlerimiz iş diye kıvranıyor. Paralel yapı yüzünden iş bulamayan, soruların çalındığı yüzlerce sınavda başarılı olamayan gençlerimize mutlaka iş temin edilmelidir. Ülke içinde yapılanan PARALEL yapı şimdilik ADALET, EMNİYET, birimlerinden uzaklaştırılmakta… Eğitim Bakanlığından, Kültür Bakanlığına kadar bu paralelciler ayıklanmalı ve verilen söz üzerine İNLERİNE girilmelidir. Paralelci olup Fetoşcu görüntü çizenler bugün devletin kadrolarında NURCU ve Dini güçlü, vatandaş rolünü oynamaktadırlar. Bu şekil değiştiren, VİRÜS’ler devletin AŞI’ları ile yok edilmelidir. Beklentilerimiz çok. Zamanla aktarırız. Su seçim Halkımıza, ülkemize hayırlı olsun. Demokrasi ‘HAZIM’ rejimidir. Herkes bu sonuca saygı duymalı tebrik etmelidir.

Yine Türk Milleti kararını muhteşem vermiştir. AK Partiye oy verenlere ‘Göbeğini kaşıyan adam’ diyenler münasip bir yerlerini kaşıyabilirler. ‘EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR’ diyorum. 

Sağlıcakla kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.