Konya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2450.8
  • BIST
    10312.94
  • BTC
    62980.85$

SİZ BENİM CUMHURBAŞKANIMA KÜFÜR EDEMEZSİNİZ!!!!

24 Eylül 2020, Perşembe 09:24

Geçen hafta bir Yunan gazetesinde benim ülkemin Cumhurbaşkanına, benim Cumhurbaşkanıma ağıza alınmayacak küfürler edildi. Millet olarak yeterli tepkiyi verdiğimizi düşünmüyorum.

Avrupa’nın şımarttığı bu Yunanlara bir bedel ödetmeliyiz.

Gazetede yazılan küfürleri dizayn eden PKK’nın Yunanistan’da ki avukatlığını yapan kişi.

Bu kişiler bellidir, yasal veya yasal olmayan yollardan bunlar Türkiye’ye getirilmeli ve hesap vermelidirler.

Millet olarak yeterli tepkiyi göstermedik dedim. Evet bu konuda haklıyım. İster sevin, ister sevmeyin ister aynı partiden olun, ister farklı partiden olun. Hiç fark etmez benim ülkemin Cumhurbaşkanına Yunanlılar küfür edemez.

Eleştiriye açığız. Bir türlü şunu öğrenemedik, eleştiriye evet, küfür ve hakarete hayır!

Bu küfüre, sessiz kalıyorsanız yazıklar olsun size. “Keşke Yunan kazansaydı” diyen zihniyetten hiçbir farkınız yoktur.

Yeri geliyor Cumhurbaşkanımı bende eleştiriyorum. Eleştirin! Ancak bir Yunan medyasının küfürüne sessiz kalamam.

Ülkem MİT(Milli İstihbarat Teşkilatı) vasıtasıyla bunları Türkiye’ye getirmelidir. Gelsinler birde burda konuşsunlar.

Bu konuda sessiz kalanları şiddetle kınıyorum.

BİLİM KURULU ÜYEMİZİN SESİNE KULAK VERİN!

Prof. Dr. Hasan Murat GÜNDÜZ’ün açıklamalarından bahsediyorum. Bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunuyor. Yoğun bakımda yatan, kovid vakalarının yüzde 25 i gençlerden oluşuyor. Gençlerden kovid teşhisiyle hastaneye müracaatlar ve hastaneye yatanların sayısı artmış.

Yani kovid artık gençlere de bulaşmış ve öyle hafif falan geçirmiyorlar. Gençlerde ki bu sayı patlamasının sebebi ne? Maske kolda, sosyal mesafe yok, el hijyenini bilemiyoruz. Sonuç ortada…

65 yaş üstünü evde hapsediyorsunuz. Eyvallah! Bu yaşlılar kendilerine evde otururken virüsü getirecek, bulaştıracak evlatlarını torunlarını beklemekteler adeta.

Okullarda, özellikle lise ve üniversitelerimizde, yüz yüze eğitimden vazgeçildi. İyide bunlar tedbirleri almadan her yerde dolaşıyorlar. Oturuyorlar, geziyorlar. Efendim iyi ki yüz yüze eğitim yok. Sayeniz de bunlarla biz yüz yüze geliyoruz. Artık sokaklar bu öğrencilerle dolu… Buna da bir çare bulunsun. Belirli saatlerde bu gençler de 65 yaş gibi sokağa çıkmasınlar.

RAKAMLAR SİZİ ALDATMASIN!

Her gün Sağlık Bakanlığımızca ülkemin kovidle ilgili rakamları açıklanıyor. Hemen hemen her gün yüz bini aşkın test sayısı açıklanır. Bunların çoğu bir kişiye yapılan mükerrer testtir. Ayrıca gemisini yürütenlerde sık sık gerekli gereksiz test olmaktadır.

 En önemli test gurubu ise sporculardır. Futbolda süper lig, 1nci lig, 2nci lig, bunların gurupları, sporcuları, teknik heyetleri, çalışanları, ayrıca basketbol, voleybol, hentbol takımlarının sporcu, teknik heyet, idareci ve çalışanları test oluyor. Bu testler o yüzbinleri aştı dediğimiz günlük test sayıları içinde yer alıyor.

Vefat eden hastalarımızı ağır hastalardan düşüyor isek ve de ağır hasta sayısı buna rağmen artıyorsa, bu şu demektir vefat edenlerin yaklaşık iki katı her gün ağır hasta sayımız artmaktadır.

Hani esnafın terazileri, yıllık kontrole alınır ya, bizim de virüs vakaları günlük böyle bir kontrole ve yoruma açıktır.

Hani geçen anlatmış ve gülmüştüm. İstanbul’da vaka sayısı son zamanlar da yüzde 42 arttı deniliyor, Sağlık Bakanlığımızca….

İyi de biz ana rakamı bilmiyoruz, hasta sayısı yüz ise yüz kırk iki olmuştur. Bin ise, bin dört yüz kırk iki olmuştur. İşte bu yüzde 42 rakamına gülünür.

Şehir bazında rakamların açıklanmaması düşündürücü ve üzücüdür. Birileri hasta sayısı az olan illere hurra göç edeceğimizi mi zannediyor? Benim bildiğim rakamlar kontrol altında. Siz ne derseniz deyin. İl bazında rakamları açıklamayıp, insanları rehavete sevk edenlere ve vakaların artmasına sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.

Onun için rakamlara pek itibar etmeyin. Rakamlar kontrol altında.

TEDBİRLER GECİKMEDEN GERİ GELSİN…

Cumhurbaşkanımızın ifadelerinden de bunu anlıyoruz. Gecikmeden bir an önce tedbirler geri gelmelidir. Şehir merkezinde, avare dolaşan genç kesimin dolaşmaları engellenmelidir.

İnsanların evde daha uzun süre kalmaları temin edilmelidir. Belirli sürede alınacak yoğun tedbirler kış gelmeden virüsün belini bükmelidir.

Birde cezalar! Kurallara uymayanların cezaları ağırlaştırılmalı ve hemen uygulanmalıdır.

Kulak çekmekle bu virüsün yayılmasını önleyici tedbirler alamayız.

M.H.P. KONYA MİLLETVEKİLİMİZ Esin KARA VE M.H.P.BURSA MİLLETVEKİLİMİZ Mustafa Hidayet VAHABOĞLU’na ettiğim teşekkürünü geri çekiyorum.

Geçen hafta bu iki vekilimiz, Albay, Yarbay ve Binbaşı emeklileri içinde, binbaşı emeklileri aleyhine, oluşan durumu gidermek için, adaletsiz bir durumu gidermek için kanun teklifi vermişlerdi ve ben kendilerine teşekkür ettim.

Ancak kendileri haklarını aramaktan aciz bazı gurupların, haklarını arayanlar üzerinde ve bunu temin edecek kişileri sosyal medyada ve medya da baskı altına alma girişimleri maalesef başarıya ulaşmış ve Sayın vekillerimiz verdikleri kanun tekliflerini geri çekmişlerdir. Bu sebeple bende ettiğim teşekkürü geri çekiyorum. Sağlıcakla kalın.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.