Konya
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2426.9
  • BIST
    10218.81
  • BTC
    62976.17$

Recep Başkan Ankara’ya mı gidiyor?

10 Eylül 2021, Cuma 08:25

Bugün şehir adına çok ciddi gelişmelerden söz etmek isteyeceğim.

Ama önce şehrin hali ortada. Kimsenin art niyetli olduğuna inanmıyoruz. İster yöneticilerimiz olsun, ister siyasiler, ister bürokratlar, ister bizler yani sade vatandaşlar.

Ama inanın kimse mutlu değil.

Kimsenin yarından ümidi yok.

Ve dikkatlice dinliyorum; şu dua hepimizin ağzından nerede ise ortak çıkmaya başladı;

“Allah bu günlerimizi de aratmasın”

Aminnnnnnnnn

Amin amin de niye böyle oluyoruz.

Ne istiyoruz? Neyi söyleyemiyoruz?

Söyleyeceklerimin iktidar ile muhalefet ile yani siyaset ile hiçbir alakası yok.

Her şeyden önce insanların birbirine inancı kalmadı.

Kimse kimseye güvenmiyor.

Evet halimize bin şükür.

Açlıktan ölenimiz yok.

Allah sizi inandırsın samimi olarak birebir sohbet ettiğim, ilahiyatçılarımız bile pek çok toplumsal sıkıntıdan gelecekten kaygılı konuşuyorlar.

Birbirine inanmayan komşu, birbirine güvenmeyen esnaf, iş adamı, bizleri yöneten büyüklerimize inanıyor mu?

Onun için adımlarımızı atarken çok daha dikkatli ve düşünerek atmak zorundayız.

RECEP BAŞKAN BOMBAYI PATLATTI

Günlerdir haftalardır hatta son 2-3 aydır konuşulan bir konu dün en sonunda patladı.

Recep Başkan artık başkan olmayacağını resmen ilan etti.

45 eser diken heykeli dikilecek efsane başkan bırakıyor

Acaba neden

Bu konuda gelecek günlerde çok daha derin ve detaylı bir şeyler yazacağım inşallah ama şimdilik şunu söyleyeyim inşallah başkan duyduğumuz gibi Ankara’ya gider. Dualarımız hep bu yönde.

NENE HATUN PARKI

Uğur bey, Nene Hatun Parkı’nda sulama yapanlar su fıskiyesini tartan piste denk getirmiş ve tartan pisti bozmuş. Bu işten anlayanlar yapmalı

NENE HATUN PARKI YİNE İLGİ BEKLİYOR

İşadamı sanayici bir abimiz fotoğraflar çekip bize göndermiş. Nene Hatun Parkı’nı biliyorsunuz. Şehrimizin en gözde yerinde. Yoğun nüfusun olduğu bölgede insanlarımızın yeşil alana olan özlemini gideriyor. Aynı zamanda burada çok güçlü bir spor yapan grup var. Büyüğümüz çektiği fotoğraflarla yanlış sulama yüzünden yürüme parkurunun nasıl bozulduğunu görüntülemiş. İnşallah belediyemizin duyarlı yöneticileri buraya kısa sürede bir el atarlar.

UĞUR BAŞKANIN AKILLI YÖNETİCİLERİ

Mevlana’daki yeşillik alanını çöle ve beton yığınına döndüren belediye, şimdi artık bu çiçeklerle güzellik yaratmaya kalkıyor. Ama ben şunu merak ediyorum yarın Kasım ayı geldiği zaman bu çiçekleri nereye koyacaklar ve bu çiçeklerin yerini ne alacak yine orası beton yığınına mı dönecek?

Bu çiçekler sabit yerde değil. Saksılara oturtulmuş ve portatif

Şehrin insan olarak farkında mısınız Uğur Başkan betonlaşan betonlaştığı için de büyük tepki çeken yerlere çaktırmadan el atıyor neden nasıl mı işte şöyle;

Sabit olmayan ama canlı bu bitki örtüsü şehrin pekçok yerinde artık görmeye alıştığımız enstantaneler oldu. Açık ve net Sayın Uğur İbrahim Altay’ı yıllardır seviyoruz, sayıyoruz ve takdir ediyoruz. Aldık kabul ettik. Uğur Başkan ve ekibini de bu vesileyle bir kez daha tebrik ediyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

“İyi insanı secdelerden değil, verdiği sözü tutmasından ve emanete ihanet etmemesinden tanırsın” Hz. Ali (Ra)

NE ZAMAN ADAM OLURUZ

Vaka ve ölüm sayılarının hızlı arttığı bu günlerde birbirimize sarılma alışkanlığımızdan kurtulduğumuz zaman daha iyi adam oluruz

Yorumlar

  • yorum avatar
    meczubun biri
    10-09-2021 11:58

    madem kimse söyleyemiyor bir deli olarak ben söyleyivereyim bu günler iyi günleriniz bolca şükredin.Allah şüphesiz ki kuluna zulmetmez iyi düşünün akıl edin ve insan olup insan gibi davranın.para yada makam sizi bozmasın insanlara adil olun merhametli davranın ki Allah da sizlere merhametli olsun.

  • yorum avatar
    Abdurrahman Özkaynak
    10-09-2021 11:26

    Sayın Özteke, aracılığınızla Konya Valiliği Konya BŞB ve Konya Emniyet Müdürlüğünden "Önce yaya" sloganlarıyla başlatılan uygulamalara sahip çıkmalarını hele hele okulların açıldığı bu günlerde başta okul yakınlarındaki yaya yeçitlerinden geçen yayalara gereken saygıyı göstermeyenler için denetleme ve cezalandırma uygulamalarını artırmalarını önemle rica ediyorum.Örnek: Meram, Aşkan Mah, Evliya Çelebi Caddesi ile Peyami Safa Sok ve Günalan Sok. kesişimini kullanan öğrenci veli ve tüm yayalar başta oklu giriş ve çıkış saatlerinde olmak üzere ciddi tehdit altındalar. Bir de yine aracılığınızla diğer bazı yerlere olduğu gibi Meram Yeni Yol Caddesi üzerine monte edilen çöp poşetleriyle çevre kirliliği için duyarlılık gösteren Meram Belediyesinin ilgili birimlerine teşekkür etmek istiyorum. Yetmez ama Evet.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.