Konya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2450.5
  • BIST
    10235.98
  • BTC
    61029.4$

MİDYAT GÖREVİNİ YAPTI, SIRA SİZDE?

16 Haziran 2016, Perşembe 13:54

Geçtiğimiz hafta terör örgütü Midyat emniyet müdürlüğüne bombalı araçla saldırdı.

2’si kadın 3 polisimiz ve 3 vatandaşımız şehit oldu…

Ölen bayan polislerden biri 6 aylık hamileydi.

Midyat halkı ellerinde bayraklarıyla tabiî ki. Türk bayraklarıyla sokaklara döküldü.

PKK’yı ve siyasi uzantılarını tel’in etti.

Midyat ayaktaydı.

Midyatlılar ‘biz hamile kadını öldüreni affetmeyiz..’

Benzer görüntüler Diyarbakır SUR’da da görüldü. SUR esnafı HDP’li vekillerin ziyaretinde özellikle İdris BALUKEN’e büyük tepki verdi…

Şunuda ifade edeyim. Güneydoğu dışında oturup, rahat rahat yaşayanlardan HDP’ye ve PKK’ya oy verenlerde, terör örgütünün cinayetlerine ortaktır.

Haydi kürt kardeşim! Sur ve Midyat örneklerini çoğaltalım. Bu hayinlere ve uzantılarına gereken dersi verelim. Haydi Güneydoğu kardeşliğimiz, birliğimiz, dirliğimiz için AYAĞA KALK…

SAFINI BELİRLE SAYIN KILIÇDAROĞLU

Şehit cenazelerinde, CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu protesto ediliyor. Bu protestoların nedenini CHP’liler aslında çok iyi biliyorlar.

İsterseniz bunu birkaç soru ile pekiştirelim…

* HDP’ye dolayısıyla PKK’ya en yakın parti hangisidir?

* HDP’nin barajı geçmesi için büyük gayret gösteren parti hangisidir?

* HDP’lilerden daha HDP’li Sezgin TANRIKULU hangi partinin vekilidir?

* İran’la Türkiye savaşırsa İran’ın yanında yer alırım diyen Eren ERDEM kimin milletvekilidir?

* Gösterilerde HDP’li vekillerle kol kola gezen hangi parti vekilleridir?

* Halkın istekleri doğrultusunda kaldırılan DOKUNULMAZLIKLARIN iptali için anayasa mahkemesine müracaat eden ilk partinin halkla alakası olabilir mi?

* Genel Başkanı televizyonlarda biz DHKP-C lileri de PKK’lıları da hapiste ziyaret ediyoruz diyen parti hangisidir?

* Acaba bu partinin genel başkanı vatandaşını, polisini, askerini şehit edenlerin terörist olduğunu bilmeden mi ziyaret eder?

* Parti Genel Kurulunda koro halinde Cumhurbaşkanı ve onu seçenlere küfür ederken yüzünde mutluluklar dolu olan parti genel başkanı kimdir?

Dil sürçmelerini bu guruba dahil etmiyorum. Lafları da dahil etmiyorum.

Densizin biri şehit cenazesinde Sayın KILIÇDAROĞLU’nun önüne mermi bırakmış. Isıracak it dişini göstermez merak etmeyin Kılıçdaroğlu… Bu millet sizin canınızı malınızı korur. Yeterki siz katilleri, teröristleri ziyaret etmeyin… Teröristi ziyaret edeceksiniz (Siz veya partiniz) sonra şehit cenazesine geleceksiniz. Olmaz Kemal bey olmaz. Safınızı belirleyin. Yoksa daha çok organik yumurta yersiniz…

CHP İstanbul İl Başkanı açıklama yapıyor; ‘12.5 milyon partiliyi evlerinde zor tutuyoruz’ diyor.  Tam HDP ve PKK ağzı… Ya siz kiminle aşık atıyorsunuz. 12.5 milyonu evlerinde tutmayın. Salın sokağa, kan dökülsün. Bunu mu istiyorsunuz? Adamın biri de çıkıp 30 milyon partiliyi evlerinde zor tutuyoruz derse ne diyeceksiniz? Bırakın bu tehdit ayaklarını. Bu millet bunlara alışık. Ha ille de bir şey yapacağız diyorsanız 12.5 milyonu salıverin, inceldiği yerden kopsun.

CHP sözcüsü bayan BÖKE, Binali YILDIRIM için atanmış Başbakan diyor. Doğrudur. Ama adama sorarlar senin genel başkanın nasıl geldi diye.. Hani kasetler felan unuttunuz mu? Bu işler tencere dibin kara meselesidir. Dikkat etin…

Konya CHP İl Başkanı ve Vekilimiz Hüsnü BOZKURT mermi meselesinden dolayı açıklama yapıyor; ‘Bu mermi milletimize atılmıştır’ diyorlar. Yapmayın etmeyin, işe milleti katmayın. Size milletin ne düşündüğünü yeniden anlatmayalım. Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, kabadayı görüntüsü vermeye çalışıyorsunuz ama kabadayı olunmaz doğulur. Birde nerede ne konuşacağınıza dikkat edin. Terörist ve yandaşlarına da hoş görünmek zorunda değilsiniz. Milletimize hoş görünün yeter.. O zaman bu millet sizi bağrına basar. Konya’dan en son söyleyeceğimiz Hz. PİR’in bir sözü olacak; YA GÖRÜNDÜĞÜNÜZ GİBİ OLUN, YA DA OLDUĞUNUZ GİBİ GÖRÜNÜN…

MHP’DE SAİT GÖNEN NE YAPMAK İSTER?

Eski MHP’li vekilimiz Prof. Dr. Sait Gönen hocamız MHP’de genel başkanlık yarışına girdi.. Çook geç. Mücadele edenlerle sonradan bu işe katılanlar arasında fark olmalı.

Bize sorarsanız açık söyleyelim. 

Sait Hoca ismini gündemde tutmak ister. Seçimlerde en çok oy alan aday lehine feragat edip, Konya’dan ilk sıraya oturmak ister. Kusura bakma hocam. Birinci sıra Meral Akşener için çalışan şimdi ismini vermeyeceğim eski vekil, görevde alınan eski il başkanının hakkıdır. Herhalde anladınız. Esen Kalın.

 

GÜNÜN MEZARTAŞI YAZISI:

Şu Yalan Dünyada

Hiç Yalan Söylemedim

Babam…

M.B.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.