Konya
11 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    34.93
  • ALTIN
    2444.4
  • BIST
    10218.58
  • BTC
    60840.129$

Merhaba değerli okurlar...

03 Ağustos 2019, Cumartesi 09:12

Bu haftadan başlayarak hafta sonları, sizlerle buluşacağım...

Kişisel gelişim ve farkındalıkla ile ilgili konularla, Bir öykü, yaşanmış bir hikâye ama mutlaka içinizi ısıtacak, kişisel gelişim ve farkındalıkla ile ilgili konularda bu köşede karşınızda olacağım.

Deneyim hemen herkese yarar. Çünkü deneyim kişisellik içerir Ruh sağlığımız ne kadar iyi olursa beden sağlığımızda o kadar iyi olur biz de o kadar mutlu oluruz. Farkındalığın çoğalması mutluluğu artırır. İnsanların hayata ve kendilerine bakışlarıyla ilgili yanlış inanışları da mutsuzluğu tırmandırmaktadır.

Hayatı sürekli mutsuzluktan yakınarak geçirmek yaşamsal bir krizdir, kişinin atacağı en önemli adım kendisiyle ve mutsuzluklarıyla yüzleşmesidir.

Takıntılı kişilik yapısı da mutluluğun önünde engel olabiliyor.

 İşleriniz biriktikçe bu sizde kaygı yaratır. Hayatı anlamlandıran yaptıklarımız ve ürettiklerimizdir. İşlerimizi ertelemezsek bedenimizi de, ruhumuzu da ertelemeyiz.

Kişisel gelişim aşamalarından biri olarak vaktimizi doğru yönetmemiz bizi olası birçok problemden kurtaran bir araçtır. Zaman su gibi akıp gidiyor. Kesin bir sürü işimiz vardır ve bu değişime ayıracak vaktimiz yoktur. Ancak sürekli bundan şikâyetçi olmak da bir noktadan sonra hoşumuza gider.

Eğer zamanınızı veya vaktinizi yeteri kadar doğru kullanamadığınızı düşünüyorsanız bazı kavramlar üzerinden bir kere daha değerlendirmeniz işinizi daha da kolaylaştıracaktır.

Aileyle vakit geçirmek, Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle ilgilenmek, Kendi işinize özen göstermek, Kendi eğitiminize özen göstermek gibi.

Kısacası siz yeter ki isteyin kişisel gelişim aşamaları su gibi akmaya başlayacaktır.

Hoşcakalın…

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.