Konya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.23
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2429.5
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62518.17$

İNGİLİZ DERİN DEVLETİ

08 Eylül 2018, Cumartesi 09:20

Dünyevi fitne alametlerinin başı olan deccalın askerlerinden İngiliz derin devlet teşkilatı ateist bir yapılanmanın güçlü bir koludur. Din karşıtı bir sistemi kendi uhdelerinde kontrol mekanizması olarak kullanarak İngiltere’nin yeryüzü sömürge hâkimiyet alanını genişletme ve elinde tutma ülküsü taşıyan kötülüğün odak noktasındaki kirli bir örgütlenmedir.

Her türlü yeraltı sinsi faaliyetleriyle tüm ülkelerin tarihine konumlanan yapısıyla gizli kimlik ajanlık faaliyetleriyle karanlık yöntemlerin mimarı olan bu yapılanmanın el attıkları devletlerde kaleyi içten fethetmenin planları yapılmış, iç işlerine doğrudan veya dolaylı yollardan müdahale edilmiş, askeri hukuki, eğitim ve basın başta olmak üzere toplumda huzuru ve sükûneti bozucu ne varsa illegal çekişmelerle bu güçlere sızarak hedef kitle olarak insanları ayrıştırmaya düşmanlık körüklemeye ve tüm zıtlıkların sergilenmesine özenle dikkat etmişlerdir.

Başlıca hedefleri arasında çökertmenin yavaş yavaş başlatılarak iç kargaşa anarşi ve terör olayları ile gün yüzüne çıkmasına zemin hazırlayarak, insanlara sözde turuncu devrim masalı ile kandırarak ve ya yöneticileri baskı vb. yöntemlerle ayarlayarak her şeyi kendi istedikleri gibi planlayıp kutuplaşmalara uzanan zıtlıkları ustaca tezgâhlayarak o ülkeyi toplumu dize getirip bağımsızlığını tartışılır hale getirmek ve zayıflatarak kendilerine manda yapmak bu derin yapılanmanın en sevdiği işlerdendir.

Mesela bir ülkede huzur söz konusu ise ve yöneticiler bu ülkeye(İngiltere’ye) zıtlıklar içerisinde bulunuyorlarsa hemen askeri yapılanmaya tabi’i ki bu zaten önceden alt yapısı hazırlanmıştır, darbe zemini hazırlamak için karakol görevi tevdi edilmiştir, basın medya hukuk vs. kullanılarak yandaş adamlarının devşirme sözleri ile suni bir çalkantı meydana getirip o ülkenin varlığına kastetmek bu derin yapının görev alanıdır.

Bir toplumu yıkmanın en kolay yolu nedir? diye sorsak aşağı yukarı bunun cevabı bellidir.İşte o toplumun manevi dinamiklerini oluşturan tüm unsurları ters yüz edebilmek için uğraş veren derin yapı,mevcut inanç,gelenek görenek,töre adet,ve bilhassa ahlaki yapıyı sarsma ve yıkma uğruna bozgunculukta sınır tanımazlar.

Gücü zayıflatılmış damarları koparılmış, ancak dışarıdan müdahale ile ayakta tutulan bir yapıyı kolayca elde edersiniz. Ülke içinde sahne alan bir dinsizlik furyası kendi kimliğine karşı eleman yetiştiren bir eğitim sisteminde belli bir ritmi yakalattıktan sonra bunlar arasındaki mücadeleyi otur seyret bundan sonra. İşte gâvurların ülkemizde uyguladıkları aynen budur.

Kültürel emperyalizme maruz kalmış yetenekler kısır çekişmelerin gölgesi altında geleceği unutarak tüm enerjilerini batılın kolları arasında eritirse bizi hayata tutunduracak değerler alt üst edilip ne pay ne payda bırakılmamışsa hele hele gençliğin şehevi duygularını tamamen çığırından çıkarak yayın organları ile buna benzer yayınlar aleni ortaya sürülürse özgürlük adına elimizde bizi taşıyacak hiçbir genci diri bulamazsın.

Cinsel istismar ve edepsiz yayınların artırılmasını özgürlük sloganı ile meşrulaştırmak toplumdaki cinsel sapkınlıklara dayanak oluşturmak için yıkmadığı engel kalmayan derin yapı el attığı her konunun hayata geçmesi için gerekirse her türlü iftira başta olmak üzere tüm akıl dışı kara propaganda kaynaklarına başvurabilir.

Gençliğin ya da bir toplumun en zayıf noktası olan cinselliğin gayri meşru olanlarını meşru imiş gibi savunmak ve taleplerde bulunmayı yaygınlaştırmakta bu derin sistemin alanına girer.

İstediği hedeflere ulaşabilmek için o devletlerin derin yapılarıyla gayet iyi ilişkiler geliştiren İngiliz derin yapı örgütlenmesi bu bağlantı ayaklarıyla iş birliği içerisinde her türlü sızmayı kolaylıkla sağlayıp o ülkeyi çökertmenin, zayıflatıp yıpratmanın veya tamamen güçsüz kılıp kendilerine bağımlı hale getirmenin ve kendi istedikleri gibi yöneticileri atamanın planlarıyla hedeflerine böylece ulaşmayı arzularlar. Çoğunluklada başarılı olmuşlardır.

Geçen çarşamba günkü yazımızda da bahsettiğimiz gibi normalde istihbarat elemanı bir ajan ama bir meslek erbabı gibi çeşitli vasıflı elemanlarıyla donanımlı bulunup fırsatını bulduğunda gizli planlarla her türlü bu alanda gizli hareket ederek bilgi ve belge toplamak, kontrol etmek örgüte müdahale etmek, sevk ve idaresini yapmak İngiltere’nin lehine olan kararları aldırmak ve bunları başarmak ideal bir yaklaşımdır bunlar nezdinde.

Osmanlı Devletinin tarihin sayfalarında yer almasında, bazı Arap kabile ve şeyhlerinin ayarlanmasında İngiliz altınlarının yaldızlı parıltısı vardır.

Lawrence denilen mikropla İngiltere hayalindeki Ortadoğu’yu santim santim çizmiş petrol yataklarına sahip olmuş, zayıf Irak devletini ve diğer Petro-dolar devletleri sömürgeleştirmiş en büyük gücünü sömürüden almıştır.

Başta dışişleri olmak üzere önemli bakanlıklara yerleştirdikleri elemanları ile ayarttıkları basın yayın organlarına sahip adamları ile sürekli temas halinde olmaları kapsamlı istihbarat ağlarını kullanmaları güçlerini doruğa ulaştırmıştır.

Bir zamanlar sabah gazetesinin sahibi olan Dinç Bilgin o kadar İngiliz hayranı idi ki yatına bile İngiliz bayrağı çekmişti. Ve bu adam bizim ülkemizde gazete patronluğu yapıyordu.

Hep bu ihanet şebekeleri değimli ki; Türkiye’mizi zayıflatıp yıpratan ve dışa bağımlı kılan. Hain içerden olunca kapı kilit tutmaz derler. İngiliz hayranlığını seven, menfaatine tamah eden, vatan ve millet sevgisi olmayan insanları ayartarak yıkıma zemin hazırlamak hep uygulaya geldikleri yöntemlerdir.   

Kendilerinin üstün ırk safsataları ile buna inananların kölelik yaptıkları bu derin yapı sömürge anlayışıyla böl parçala yut emperyalizmini ortaya çıkarmıştır.

Kara Afrika’sını İngiliz tüccarlar sömürgeleştirmiş, Ortadoğu’yu bunlar parçalamış, Osmanlı’yı bunlar yıkmış, petrol için her kötülüğü bunlar yapmış, Hintli dokuma ustalarının ellerini bunlar kestirmiş, kısaca; bir ülke de kaos ortamını bunlar çakma sebeplerle hazırlamışlardır.

Bugün Ortadoğu yöneticileri hep İngiliz tornasından/ayarından geçmiş masonluğu şiar edinmiş yöneticilerdir. Stratejik planları bunlar yapmış Yahudi Siyonist sözde bilim adamlarıyla evrim teorileri sapkınlığını ortaya atarak kökten yıkıcılığı teşvik eden hep bu derin yapılanmadır. Eğitimin kalbine pençe atan bu derin yapı her ülkede millilik adına ne varsa alaşağı etmiş, kafaları şüphe ile donatmış, birlik ve beraberliğe en büyük darbeyi indirmiştir. İşte biz uyanık ve dikkatli olmak mecburiyetindeyiz.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.