Konya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.24
  • EURO
    34.85
  • ALTIN
    2436.0
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62856.91$

HALA DOKUNMAYACAK MIYIZ?

24 Şubat 2016, Çarşamba 08:57

Başbakanım…

Kötü bir dönemden geçiyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gençlerimizi feda etmekten kaçınmıyoruz. En önemli mesele içimizdeki ihanet şebekeleri. Her gün şehitler veriyoruz. Akif’in deyimiyle; ‘Bir hilal uğruna ne güneşler batırıyoruz.’ Milletçe bir dileğimiz var. Hani şu dokunulmaz zırhına bürünüp ihanet edenler. Bunlar bu ülkede bu kadar imtiyazlı olmamalı. Artık bunlara dokunulmalı. Ankara’daki saldırı için mecliste hazırlanan ‘TERÖRÜ LANET’ metnini imzalamayan HDP’ye hiçbir şey yapmayacak mıyız? Vallahi gücümüze gidiyor böyle yaşamak. Efendim ‘Biz HDP’li vekillere bir şey yaparsak, herkesi sokağa dökerler’ falan diye çekiniyorsanız Allah aşkına yapmayın, herkes eteğindeki taşı döksün, insanla hain belli olsun. Sokağa dökülen itlerinde kökünü kazımalıyız ki bir daha bu işi yapmasınlar, hain olmasınlar. Ey Devletim, ey Hükümetim bu işi mecliste halledin! Arkanızda Büyük Türk Milleti var. Ne olur 3-5 tane daha fazla ŞEHİT veririz ama hainlerin kökünü kazırız. Eğer çekiniyorsanız size ÇANAKKALE’yi hatırlatayım. 18 Mart 1915’taki zaferimizde 10 milyonluk nüfusumuzda  bir kalemde dile kolay 210 bin yazı ile İKİYÜZONBİN şehit verdik… Rabbim bize şehitliği ve gaziliği uygun görmüş. Biz razıyız. Rabbimde bizden razı olsun.

Gün Cizre’nin, Sur’un, Nusaybin’in, İdil’in, Şırnak’ın temizlendiği, temizliğin devam ettiği gibi Yüce Türk Milletinin Meclisinin de temizlendiği gün olmalıdır. Başbakanım bekliyoruz. Dokunulmazlık zırhındakilere dokunun, dokunun bu durum milletçe kanımıza dokunuyor.

AVRUPA’YA, ABD’YE NE CEVAP VERİYORUZ?

YPG’nin, PYD’nin biz terör örgütü olduğunu ve PKK’nın uzantısı olduğunu savunuyoruz. Evet doğru. Elimizdeki belgeleri, bilgileri Avrupa Birliği ülkelerine, ABD’ye veriyoruz. ‘Bakın işte PYD ve YPG terör örgütüdür. PKK’nın uzantısıdır ve bir Kürt terör örgütüdür’ diyoruz. ‘Aynı IŞİD gibi… Onlarla da mücadele etmemiz gerekir’ diyoruz. Peki Avrupa ülkeleri ve ABD bize demiyorlar mı? ‘Yahu iyi kardeşim hoş söylersiniz de sizin meclisinizde HDP diye bir parti var. Onlar PYD, YPG’yi terör örgütü olarak görmüyorlar. Hatta onlar PKK’yı bile terör örgütü olarak görmüyorlar. Biz yine PKK’yi terör örgütü olarak görüyoruz’ deseler. ‘Hatta HDP’li bir bayan vekilinin arkasına bir bakın, nereye dayamış. Kendisi de söylüyor, ‘Ben arkamı YPD’ye, YPG’ye dayadım’ diye… bütün bunları görmeden bizden PYD ve YPG’yi terörist ilan etmemizi istiyorsunuz. Sizin meclisinizdeki bir parti bunu söylüyor. Kime inanalım’ derse ne diyeceğiz. Ey devletim, ey hükümetim halledin bu işi… ‘Onlar ihanet içindeydiler, onları da hallettik’ diyeceğiniz günleri bekliyoruz…

CHP NEREYE KOŞUYOR?

Ülkemin bağrına hainler hançer sokmaya çalışırken CHP neler yapıyor. Genel Başkan her hadisede olduğu gibi hükümeti suçluyor. Partisini idare edemeyenler çareyi hükümeti suçlamakta buluyorlar. Rahmetli Demirel’in bir sözü vardı. ‘Bunlara 5 kaç ver, akşama kadar 3’ünü kaybederler’ diye. Vallahi ben ümitsizim 5’ini de kaybeder, kendileri de kaybolurlar.

Gürsel TEKİN ve Sezgin TANRIKULU HDP’li, pardon CHP’li iki vekil İngiltere’ye gidip YPG ve PYD’nin terör örgütü olmadığını söylüyorlar. Yani ülkelerine ihanet ediyorlar. Kılıçdaroğlu’ndan çıt yok. Atatürk’ün posterlerini indirenleri mi ararsınız,’Türkiye İran’la savaşsa ben İran’ın yanında yer alırım’ diyenleri mi ararsınız. Aramayın hepsi CHP’nin içinde… Bizde bu anamuhalefet varken, terörle mücadele ediyoruz. Hey haaat. Sayın Kılıçdaroğlu, partisinin mezhepçi, etnik milliyetçi bir çizgiye, neredeyse HDP çizgisine getirdi. Yazık çok yazık. Bu işi bırak sayın Kılıçdaroğlu, Allah aşkına bırak, bizde sizle uğraşmayalım…

NEREDESİN MHP?

Makam ve koltuk koruma hırsına büründüler. MHP’yi yükseltmek isteyenleri, yüceltmek isteyenleri, mevcut yönetim yok etmek istiyor. Seçimli kurultay isteyen illerin yönetimlerini görevden almaya başladılar. Mahkemeden 15 gün süre alıp delege temizliğine yönetim temizliğine başladılar. Yazıklar olsun beee… Ülkücülerin düşürüldüğü duruma bak. Teröre karşı altına sandalye verilip, konuşturulan Genel Başkan Devlet BAHÇELİ’nin söylemleri dışında terörle mücadele yok. Hani mitingler, şunlar bunlar… Yok. Aman Devlet Bahçeli ve yönetimi partinin başında kalsın yeter… Parti içi muhalefet yapanlara sesleniyorum, bu kadar başarısız bir MHP yönetimini al aşağı ediniz. Ülkemizin yeni bir muhalefete ve yeni bir MHP’ye ihtiyacı var hemde çok. Ha gayret..

KANDİL YOK EDİLİRSE MECLİS KANDİL Mİ OLACAK?

 Yüce devletimizin imanlı ordusu, emniyeti, her yerde terörle, hainlerle mücadele ediyor, en kıymetli hazineleri olan CANLARINI veriyorlar. Üst düzey görünümlü terörist hainlerini vuruyorlar, vuruyorlar ama ANKARA hala duruyor. Teröristlerin kandille alakaları kesilince, MECLİSTEKİ ihanet şebekeleri kandilin görevini üstleniyorlar. ÖZYÖNETİM, HENDEKLER, BAĞIMSIZ KÜRDİSTAN söylemleri, Meclisten yükseliyor. Artık yüce meclisimden bu seslerin kesilmesi için bir ses duymak istiyorum. Kurtuluş savaşımızda olduğu gibi Ya Allah Bismillah Allahuekber! Haydi başlayın bu işe. Bizde aynı sesle haykıralım. Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez… Bekliyoruz….

NOT: Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’ın kulüpçe teröre karşı tavır alması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bütün kulüplerin örgütlenip seyircileriyle birlikte teröre karşı tek yumruk olmalarını bekliyoruz. 

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.