Konya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.30
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2450.9
  • BIST
    10268.58
  • BTC
    62916.48$

EKONOMİNİN CANLANMASI LAZIM

21 Nisan 2022, Perşembe 09:58

Değil mi batılılar. Bunun için tabii ki bir şeyler yapmak lazım.Mesela ne lazım.Virüsler lazım.Mesela savaşlar lazım.Yani dünyayı BM marifetiyle idare eden beşli çetenin mensupları kartelleşmenin getirdiği arenada hasımlarını mutlaka alt etmenin mutluluğunu kan dökerek keyifle tadını çıkaracaklardır.Ölen ölür kalan sağlar bizimdir bu tanım artık kabul görmüş bir kapitalist felsefe olarak   batılı açgözlülerin elinde kurulu bir saat gibi çalıştırılmaktadır.Bir vahşet ki önü alınamıyor bir vahşet ki hem savaşa devam ediliyor hemde sahte barış görüşmeleri masa başında halledilmeye çalışılıyor.!!! Nasıl bir garabet böyle ?Nasıl bir insanlık anlayışı çözemedim kendi adıma.!!!

Biri bir ülkeye saldırdığı zaman öteki göz boyama bağırıp çağırıyor kızıp gürlüyor esip yağıyor lakin yapılan bir şey yok ortada somut atılan bir adım yok. Üstelik bu durumu hemen hanelerine kar olarak kullanmaya başlıyorlar ve girişimcilikte büyük başarı sağlıyorlar. Tüm Avrupa ülkeleri nerdeyse Rus korkusu altında NATO ve Amerikan şemsiyesi altına sığınmaya zorlanıyor. Yani bunu batının efendileri ve akıl hocaları el altından durumu konjokte ederek yürütüyor. Bu gizli güç yönetim aygıtı öyle bir güce ulaşmış ki tüm dünyayı kendi oyunlarına göre dizayn edebiliyorlar, maalesef uyuşukluğun en kötüsü de, kötülüğün yayılmasına bile bile çanak tutuluyor olunulması. Zalimler zulümlerinde kendi açılarından doğru yapıyorlar, lakin nasıl oluyor da dünya yani insanlık bunların işlediği haltı hala anlamamazlıktan geliyor ve hala bunların göz boyama kullandıkları cici demokrasi argümanlarına inanıp kanmaya devam ediyorlar. Bu kadar mı eli mahkûmlar yani. İnanın kafam karışıyor ya !!!  Sormadan edemiyorum nasıl oluyor da insanlar, bu güruhun gerçek niyetlerinin insanlık olmadığını gezegenimizde yaşayanlar olarak hala anlamıyor/anlayamıyor ve nasıl oluyor da insanlık kendi anlayışına hala geriye ket vuruyor ve kendine kötülük yapabiliyor işte bende bunu anlamıyorum.

Beşli çetenin komünisti popülerizmle hareket ederek bozulan ekonomisine rağmen kıpkızıl sömürge ruhundan hareketle yanı başındaki ülkeye saldırırken bu saldırganlığa karşı dünyanın yaptığı sadece kınama ve zenginlerin silah satma yarışına girmeleri. Korkunç bir silahlı yarışa harcanan para ve emek niye insanlık gelişimi fakirlik dünyanın imarı ve çevre korunması için yapılmıyor? Daha düne kadar anlaştığımız F-35’leri bize vermeyen Amerikan yönetimi, üst elit güçten aldıkları emirle bize F-16 satabileceklerini söylediler. Niye bu değişiklik neden icap etti? Hangi dağda kurt öldü? Diye sormak geliyor bizlere.

İnsanlık ölmüş gerçekten. Kendi çıkarı için kapitalizmin acımasız çarkları her şeyi her değeri ezip geçmeye çalışmaktadır. Sonrada çık ortaya yok demokrasi şöyle yok böyle diye hava at caka sat ve yalana hileye başvur. Dünyayı Nerona özenip ateşe verenler kendi öz kardeşini menfaati için öldürenlerin insanlığımı kalır. Ki geçmişe dönüp baktığımızda Habil ve Kabil olayı bize hırs kin ve tamahkârlığın geldiği noktayı tanımlaması açısından son derece manidar. Ve bugünde insan, insan için en büyük kurttur sözüne takılıp kalıyoruz ki buda bize batının teslim edip öğretmeye ve uygulamaya çalıştığı en seçkinci medeniyet anlayışıdır.

Efendim neymiş Putin suç işliyormuş.!!! İyi de sizlerde Putin denilen zevatın suç ortaklarısınız. Sizler karşılıklı birer kara tencere değil misiniz hani şu meşhur lafın esprisine mülhem. Aynı işi defalarca kaç kez dünyanın değişik yerlerinde yaptınız. Bizzat suç işlediniz ve hala da işlemeye devam ediyorsunuz. Asya kıtasında Vietnam’da Kamboçya’da yaşananlar Grenada’da yaşananlar, Libya, Cezayir, Namibya ve kara Afrika’sında işlenen cinayetler, Kızılderili katliamları bunların işlediği insanlık suçlarının daha mürekkebi kurumamış izleri değil mi? Hiroşima ve Nagazaki ne çabuk unutuldu? Velhasıl vahşi batı medeniyetinin kendini kaybeden insanlık anlayışı ile her ucunda menfaat arayan yaklaşımı ile insanlığı sadece demir yığını olarak görüp vahşi tutumunu sergilemesi bu gidişatın hiçte aydınlık olmadığına delalettir. Katiller artık birbirini yargılamaktan elbette uzaktırlar. Bu hengâmede benim temennim şudur ki artık bu beşli çete denilen güruhun dünyayı ateşe atan tavırlarından uzaklaştırılması için ötekileştirilen sessiz yığınların gözlerinin ferinin açılması ve seslerinin gür çıkması. Değilse eziklik ve sömürülmeleri, kendilerine lütuf olarak sunulmaya devam edilecektir. Haz duymasalar da bu durum direnç ve şiddet kullanılarak sürdürülecektir. Çünkü mafyavari bir anlayışın kurduğu sistemde oyunun kuralı böyle işletiliyor. Birine kaç birine tut denilen ortam kaos ortamıdır. Ve sen eğer dikkat etmez isen bir başkasının önüne yem olarak atılabilirsin. Keyifle başkalarının ağzının suyunu akıtabilir ve ülkende taş üstünde taş kalmayabilir, elin kolun bağlanır ve hiçbir şey yapamayabilirsin. Tıpkı Ukrayna örneğinde olduğu gibi.   Kendisine sığınan el açan, avuç açan, mazlum durumuna düşeni, sömüren semiren ve ahlaksızlığın kara kitabını yazan batı.!!! İğrenç karakterin ile tarihin kara sayfasında elbet bir gün anılacak o kara tabloda yerini alacak ve utanç içinde kalacaksın, çünkü İslam’ın aydınlık şuası tüm insanlığa huzme huzme ışığını vermekte, yaklaşan hakikat adım adım hedefine gelmektedir. Hak geldi batıl zail oldu.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.