Konya
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2450.7
  • BIST
    10218.58
  • BTC
    61541.84$

Değişen ülkem ve dünya

31 Ekim 2020, Cumartesi 09:30

Güzel ülkem Türkiye’m dört bir tarafı aç kurtlar tarafından çevrilmiş bir durumda. Dışarıdan yapılan bu saldırıların amacı belli. Ülkemizin daha da büyümesini engellemek gelişmiş ülke olmasına izin vermemek.

Dünyayı yönetmeye aday olan Türkiye’nin büyümesini engellemek için çalışan güçler, kendi varlıklarını da korumak için saldırıyor. İslam ve Türk karşıtlığı bunun en büyük göstergesidir. Hollanda, Almanya, Fransa, İngiltere gibi sözde AB ülkeleri, ABD’nin pasifize olduğunu görünce, Türkiye’ye ders vermeye kalkışıyor.

ABD’ye diz çöktüren Türkiye’nin AB ülkelerine de diz çöktürdüğünü görmek yakın. ABD bir hafta sonra dünyanın en büyük iç savaşına girmiş bir ülke olacak. Dünya jandarmalığı bitecek. Kendi derdine düşecek. Bunun yanında ABD’nin yeni yönetimi Çin’e kapak atacak. ABD’de bulunan büyük ekonomi devleri rotalarını Çin’e çevirecek.

Bu durumdan kendilerine fayda çıkarmaya çalışan AB ülkeleri, bütün sayısal büyüklüklerine rağmen dünyanın hakimi olamayacak. Ezilmeye devam edecekler. Hatta 2021’in en önemli gelişmesi olarak da AB ülkelerinin parçalanması ortaya çıkacak.

Bütün bunlar yaşanırken, bize saldırmayı unutacaklar. Kendi dertlerine dalacaklar. Biz bu arada dünyanın kendi halinde büyüyen ve gelişen bir ülkesi olmayı sürdüreceğiz. Akdeniz bizim olacak. Dünya’nın yeni enerji rotası Türkiye olacak. Bütün bunlar ekonomik büyümemizin yanı sıra, dünyaya insanlık dersi vereceğimiz kriterleri de artıracak.

Birde içimizdeki aç kurtlar var. Bunlar bu kez başkalarının maşaları olmayı sürdürecek. İçeride de başarısız olacaklar. Kendi yağlarında kavrulacaklar. Ne pişecekler, ne de tükenecekler.

İçimizde bir süre sonra yok olup gidecekler.

Dışarıdaki güçler bile karıştıramazken ülkemizi içimizdeki bu hainler ne yapacaklar biliyor musunuz? Ekonominin kötüye gittiğini söyleyip, milli ve yerli olmamızı istemeyecekler. Bugün olduğu gibi bundan sonra da istemeyecekler.

İstanbul’a gitmek için vize istenecek. Başka ülkelere gitmek için sağlık karnesi istenecek. Dünya salgınlarla uğraşmaya devam edecek. En çok gelecek nesiller etkilenecek. Az insan olacak. Doğum oranları düşecek. Sanal bebekler dünyaya gelecek. Uçan arabalar var olacak. Direksiyonu olmayan ve yazdığın adrese gidebilen bisikletler var olacak.

Bütün hepsini bizler görmeyeceğiz belki ama geleceğin dünyasında yaşayacak olanların bugünlerde yaşanan zorluklardan bir haber olacağını sanmıyorum.

İnsanlık ölmesin, sağlıcakla kalın!...

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.