Konya
10 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.21
  • EURO
    34.73
  • ALTIN
    2452.0
  • BIST
    10311.51
  • BTC
    62499.82$

4 BAKAN GÖREVLERİNE İADE EDİLSİN !!!

23 Ocak 2015, Cuma 00:00

Adamları hiç suçu yok.

17 ve 25 Aralık olaylarıyla gündeme geldiler. Paralel yapı suçlu arıyordu herhalde. Kura çekti, kurada bu dört bakan çıktı. Tamam, bu dört bakana gerekli iftiraları atalım dediler. Kurada isimleri çıkmayan bakanlar şanslıydı.Öyle ya kurada onlar çıksa şimdi bu dört bakanın yerinde onlar olacaktı... Bakanlar kurulunun diğer üyeleri hadi gene ucuz atlattınız.

Bu dört bakan kimsenin etkisinde (?) kalmayıp hemen istifa ettiler. Gerçi Sayın ALBAYRAK biraz oyalı diretecek gibi oldu ya sonra oda pes etti...

Bu dört bakanla ilgili delil olarak bir sürü tape ortaya çıktı. Bu paralel yapı bakanları izinsiz dinlemiş! Yaradanın ayetleriyle alay edenimi ararsın, koluna 750 bin liralık, (Eski parayla 750 milyarlık) saat takanı mı ararsın. Oğulları vasıtasıyla iş götürenlerimi ararsın. Ey paralel yapı bu yaptığın iş değil! Kulağına küpe olsun bir daha sakın izinsiz kimseyi dinleme. İzin al dinle ki adamlar saf saf ne yaptıklarını rahat rahat anlatmasınlar.

Bu bakanları zaten mahkeme takipsizlik kararı vererek soruşturmaya gerek bile görmedi.

AK partililer bu dört bakan için, gerçeklerin ortaya çıkması (!) için komisyon kurdular. Çoğunluğu (9 kişi) AK partili olan milletvekillerinden oluşan komisyon (ki içinde iki tanesi Konya Milletvekili) oylarıyla dört bakanın YÜCE DİVAN a gitmesine gerek kalmadığı ortaya çıktı. 4 bakanda AK partili ve onların Yüce Divana gitmesini istemeyen 9 milletvekili de AK partili... Ne kadar tarafsız bir komisyon değil mi?

Meclis bu 4 Bakanın Komisyonda aklanmasını hazmedememiş olacak ki bir de Genel Kurula getirdi...    

Kabaca 245’e 265 falan oy oranı ile çok büyük bir farkla (?) Genel Kurul da dört Bakanın Yüce Divana gitmesine gerek görmedi. 40 a yakın AK partili milletvekili de çok ayıp edip muhalefetle birlikte bu 4 bakanın Yüce Divana gitmesi lehinde oy kullandılar. Vallahi ayıp ettiler...

Beyler! Siz ilahi Adalete inanır mısınız? Ben inanırım. Kim ne yapmışsa burunlarından fitil fitil hem bu dünyada hemde öbür dünyada gelecek demektir.  Bu dört bakan suçsuzsa hiçbir şey demeyeceğim. Ya suçluysa... İşte o zaman o 9 Komisyon üyesi dahil, Mecliste de onları aklayan AK partililerin vay haline...

Bu dört bakan suçsuzsa ve onlara iftira atıldıysa aynı şeyleri Komisyonda ve Mecliste Bakanların aleyhinde oy kullananlar için söyleyeceğim...

4 Bakana gelince !

Bana birisi iftira atacak beni hırsızlıkla, yolsuzlukla rüşvetle suçlayacak, evlatlarımı suçlayacak kendimden ve çocuklarımdan eminsem ortalığı dağıtırım... En büyük hakaretleri küfür dahil ederim.

Hemen mahkemeye müracaat eder hukuki haklarımı da ararım. Nitekim bir akrabam, kendileri yedikleri vereselerin paralarını bizlerin üzerine atınca yüzleşme dahil neler neler yaptım ve ne küfürler ettim. Hemde herkesin içinde...

Şimdi bizlerin alnı açık, karakter zafiyeti olan o şeref yoksunlarıda başları önünde toplum içinde dolaşıyorlar.

Ben  bu yiğitliği dört bakandan beklerdim. Biraz Sayın ALBAYRAK konuştu. Diğer üç bakanda tık yok...

Çoğu zaman büyük destek verdiğim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU'nu bu konuda anlamakta güçlük çektim. Komisyonun çoğunluğu AK partili, Meclisin çoğunluğu AK partili ve siz Komisyon ve Meclisin kararlarını Objektif görebiliyorsunuz. hayret doğrusu. Bu 4 bakandan özellikle üçü biz ve çocuklarımız suç işlemedik  diyemediler. Ama komisyon ve meclis siz suç işlediniz diyebildi...

Sokaktaki AK partili vatandaş da  düzgünlükten yana. Bu dört bakan Yüce Divana gitmeliydi diyor. Efendim Egemen BAĞIŞ sen kendine güveniyormusun? Yaradanın ayetiyle alay etmedin mi?

Onlar düzmece mi?

Kafama şu MİLLETVEKİLİ YEMİN i takıldı... Yahu bu vekiller ettikleri yemini unuttular mı ? Allah korkusu nu üzerlerinden attılar mı?

Şarkıcı KAYAHAN ne diyor. BİR YEMİN ETTİM DÖNEMEM DİYOR... Rahmetli Şarkıcı Mustafa SEYRAN ne diyor UNUTTUN MU AŞKIMIZA ETTİĞİMİZ YEMİNİ diyor. Yine bir şarkıda YEMİN ETTİM BİR KERE, DÖNMEM BUNU BİL, HATIRANDANİSMİMİ HAYALİNDEN BENİ SİL diyor.

Meclis vekillerine söyleyeceğim birileri ettiği yemine sadık kalmadılar. Ne üzerine yemin ettiklerine de biz vekil seçildiğinde Meclis den naklen izledik.

Bu ettikleri yeminleri ayda bir tekrarlarsa iyi olur, belki faydası olur.

"Hırsızlık yapan kızım Fatıma da  olsa mutlaka cezalandırırdım" Diyen Yüce Peygamberim Hz. Muhammed (S.A.V.) ümmetinden olmaktan gurur duyuyorum. Rabbime de beni böyle bir ümmet içinde yarattığı için şükür ediyorum.

Allaha Emanet olun.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.