Konya
09 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.29
  • EURO
    34.83
  • ALTIN
    2404.4
  • BIST
    10247.75
  • BTC
    61544.177$

Vekiller sandık başında 


Vekiller sandık başında 

İkinci tura kalan 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu kullanan AK Parti Milletvekili Tahir Akyürek, oy kullanmanın ve sandık güvenliğinin önemine dikkat çekti. Bugün vatandaşlarının en önemli görevinin sandığa gelmek olduğunun altını çizen Vekil Akyürek, “Oyumuzu kullandık. Hayırlı olsun. Bugünkü en önemli görevimiz sandığa gelmek ve millet olarak irademizin en yoğun şekilde tecelli etmesini sağlamak” açıklamasında bulundu. AK Parti Milletvekili Mehmet Baykan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Başlasın Türkiye Yüzyılı” dedi. AK Parti Milletvekili Selman Özboyacı oyunu Meram Niyazi Usta İlkokulu’nda kullandı. Vekil Özboyacı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için oyumuzu kullandık. Müşahitlerimiz, gönüllülerimiz ve tüm teşkilatlarımız ile son ana kadar sandıklara sahip çıkıp büyük Türkiye zaferini perçinleyeceğiz inşallah” ifadelerine yer verdi. AK Parti Milletvekili Meryem Göka da 1126 nolu sandıkta oyunu kullandı. Göka, sonuçların Türkiye’ye ve Konya’ya hayır getirmesi temennisinde bulunarak “Cumhurbaşkanlığı seçimleri 2. tur oylamasında Türkiye Yüzyılı için oyumuzu kullandık. Ülkemize, milletimize ve Konya'mıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Hasan Ekici: 85 milyon kazanacak


CHP'den Konya Milletvekili seçilen Hasan Ekici, Cumhurbaşkanı seçimi için sandık başına giderek oyunu kullandı. Ahmet-Perihan Demirok İlkokulu 1436 numaralı sandıkta oyunu kullanan Ekici, “İnşallah 85 milyonun kazanacağı bir seçim olur” dedi. Ekici, seçmenleri sandık başına davet etti.
Ekici, eşiyle birlikte sandık başına giderek oyunu kullandı. Seçimin Konya ve Türkiye için hayırlar getirmesini temenni eden Ekici, şu ifadelere yer verdi: “Bugün Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda oylarımızı kullanmak için sandığa geldik. Seçim sonuçlarının ülkemiz ve Konya’mız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sonuçlar ne olursa olsun 85 milyonun geleceği için demokrasinin kazanacağına inanıyoruz. Seçimlerin demokratik bir olgunluk içerisinde milletimizin sağduyusuyla gerçekleşmesini bekliyoruz. Tüm seçmenlerimizi iradelerini sandığa yansıtmalarını ve Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmaları için oy kullanmalarını istiyoruz. Tüm seçmenlerimizi sandığa çağırıyoruz.”

Altunyaldız: Türkiye Yüzyılı’nın ilk günü


AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oyunu kullandı.
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde tüm Türkiye sandık başına gitti. AK Parti Milletvekili Ziya Altunyaldız da Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 2. turu için oyunu kullandı. Vekil Altunyaldız’a Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman eşlik etti. Vekil Altunyaldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Oyumuzu Konya’mızda kullandık. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.  Bugün Türkiye Yüzyılı’nın ilk günü olsun.”

Karaman oyunu kullandı 


İYİ Parti Milletvekili Ünal Karaman, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oyunu kullandı.
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde tüm Türkiye sandık başına gitti. İYİ Parti Milletvekili Ünal da Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 2. turu için oyunu Konya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde kullandı. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Karaman, “Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için, Konya Meram Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ailem ile birlikte oyumuzu kullandık. Seçimin ülkemize, Konyamıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!