Konya
11 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.22
  • EURO
    34.93
  • ALTIN
    2444.4
  • BIST
    10218.58
  • BTC
    60860.990$

TRANSFERE DEVAM

TRANSFERE DEVAM
Başkan Fatih Özgökçen, Konyaspor’a yeni isimlerin katılacağını belirterek, önemli açıklamalarda bulundu. 220 milyon lira borç ödediklerine dikkat çeken Özgökçen, yapılan 5 transferin 4’üne bonservis ödemediklerini söyledi

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyeleri basın mensupları ile biraraya geldi. Başkan Başkan Özgökçen Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıda 1 yıllık görev süresini değerlendirdi, transfer çalışmaları, yeni sezon hazırlıkları ve kulüpteki son gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

KURUMSALLAŞMAYA ÖNEM VERİYORUZ

5 Haziran 2021’de zor bir dönemde bu göreve geldiklerini hatırlatan Özgökçen, “Göreve geldiğimizden günden itibaren yönetim olarak kurumsallaşmaya önem veriyoruz. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Bunlardan bir tanesi de Çevre Şehircilik ve İklim Bakanlığımız ile birlikte hayata geçirdiğimiz Yeşil Tribün projesi. Bu tür projeleri bundan sonra da hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

ÇOK ZOR GÜNLERDEN GEÇTİK

Göreve geldiklerinde çok eleştirildiklerine dikkat çeken Başkan Fatih Özgökçen, “Bizi eleştiren çok oldu. Ama bizim hedefimiz ilk ondu. Bu süreçte zor zamanlar geçirdi. Özellikle Ahmet Çalık kardeşimizin ve yönetim kurulu üyemiz Fatih Korkmaz’ın vefatı bizi oldukça etkiledi. Ancak zor zamanların üstesinden geldiğimizi düşünüyorum. Futbol takımımız ligi tarihinin en yüksek puanını toplayarak üçüncü sırada tamamladı. Konya Türkiye’nin 6’ncı yüzölçümü olarak birinci ilidir. Hedfleri de büyük olmalı. Ben inanıyorum ki Konyaspor bir gün şampiyon olacak” diye konuştu.

TRANSFERLERİN DEVAMI GELECEK

Toplantıda transfer çalışmalarına da değinen Başkan Özgökçen, isim vermekten kaçındı. Özgökçen, “5 yıl aradan sonra Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz. Bu nedenle de transfer çalışmalarımıza erken başladık. Ekiplerimiz aylar öncesinden taramalarına başladı. Birçok oyuncuyu takip ettik. Ekiplerimizin raporunu İlhan hocamıza ilettik. Hocamız da sistemine uygun olan isimleri bize iletti, bizde değerlendiriyoruz. Transferlerimiz devam edecek. Şu an görüştüğümüz oyuncular var. Kimse merak etmesin eğer biz bir oyuncu ile görüşüyorsak o oyuncuyu alırız. En kısa zamanda kadromuza yeni oyuncular katılacak” ifadelerini kullandı.

4 FUTBOLCUYA BONSERVİS ÖDENMEDİ

Konyaspor’un bir kuruşunun çok değerli olduğunu belirten Özgökçen, “Konyaspor’un 5 kuruşunu heba edemeyiz. Bunun için transfer çalışmalarımız da bunu ön planda tutuyoruz.  Aldığımız 5 futbolcudan 4’üne bonservis bedeli ödemedik. Sadece Robert Muric’e bir miktar bonservis ödedik” dedi. Başkan Özgökçen iç transferle ilgili de “Takımımızdan ayrılacak olan futbolcularımız da olacak. Sadece Amir ve Abdülkerim değil başka oyuncularımıza gelen teklifler de var. Bunun değerlendirmesini yapacağız” şeklinde konuştu. (Mustafa GENÇ)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!