Konya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    35.04
  • ALTIN
    2437.7
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64582.95$

Mmo konya şubesi 13. Genel kurul toplantısı yapıldı

Mmo konya şubesi 13. Genel kurul toplantısı yapıldı
Makine Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi, 13. Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

MMO Konya Şubesi oda binasında düzenlenen genel kurulda konuşan Oda Başkanı Erdoğan Duransoy, iki yıllık yorucu bir yönetimi tamamladıklarını belirterek, bütün oda üyelerine, iş yeri temsilcilerine, oda çalışanlarına ve personellerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Üyelerinin varlığının ve yapılan faaliyetlere gösterdiği ilginin kendilerine her zaman güç verdiğini aktaran Duransoy,

"Birlikte güçlü ve etkin olmak mesleğimize itibar kazandırıp verimli bir çalışma ortamı sağlamak, gerek mesleki gerekse toplumsal alanlarda sunduğumuz hizmetleri geliştirip iyileştirmek, üyelerimizin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları çözebilmek kısacası yer aldığımız her alanda sesimizi sonuna kadar duyurmak ve haklarımızı savunmak ancak sağlam bir birliktelikle ve odamıza sıkı sıkıya sahip çıkmak ile mümkün oldu.

Yönetim kurulu olarak yaptığımız her işte bu beraberliğin bize verdiği azim ve şevk ile daha iyisini yapmaya çalıştık.

Üyesine hükmeden bir yönetim anlayışı yerine üyesi ile birlikte karar alan üyesi ile birlikte bu kararı uygulayan, birlikte yönetip birlikte üreten, gücünü yalnızca üyesinden alan ve yalnızca üyesine hesap veren bir yönetim anlayışı ortaya koymaya çalıştık. Yaptığımız her çalışmada bu ilkeler doğrultusunda karar almayı kendimize prensip edindik.

Bu bağlamda ülkemizin ve kentimizin bilim sanayi ve teknoloji alanlarında yürümesine yardımcı olmak, üyelerimizin mesleki yönden kendilerini geliştirmeleri için gerekli ortamı hazırlamak, mesleğimizi icra ederken kaliteli ve yüksek standartta teknik ve hukuki altyapıyı oluşturmak, üyemizin sosyal mesleki ve ekonomik haklarını sonuna kadar savunmak en önde gelen amacımız oldu” dedi.“ÜYELERİMİZE VE HALKIMIZA EN KALİTELİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞTIK”

Duransoy yönetim olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren üyelerine ve halka en güzel ve en kaliteli hizmeti verebilmek için çalıştıklarını kaydederek,

“Kurum olarak sorumluluklarımız yerine getirebilme bilinci içinde büyük çabalar sarf ettik. Kentimizdeki tüm kurum ve kuruluşlara diğer meslek odalarıyla sahip olunan bilgi, birikim ve deneyim alışverişini sağlamak için ortak projeler yaparak Konya'nın problemlerine sahip çıktık. Üniversite sanayi ve üyelerimiz arasında köprüler kurup yüksek teknoloji uygulamalarında sanayide yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışması için platformlar oluşturduk. Bu vesileyle meslektaşlarımızı yarın yapacağımız seçimlerde bizi desteklemeye çağırıyorum” şeklinde konuştu.SONUÇ BİLDİRGESİ

Öte yandan MMO Konya Şubesi 13. dönem sonuç bildirgesinde son aylarda yaşanan terör olayları kınanarak şu ifadelere yerildi;

"Gerek içeriden, gerekse dışarıdan aldığı desteklerle son günlerde eylemlerini arttıran terör örgütü PKK asker sivil demeden, çocuk yaşlı gözetmeden kanlı eylemlerini sürdürmektedir. Amaçlarının ne olduğunu kendilerinin de bilmediği bu hain örgüt, dış mihraklardan almış oldukları destekler ile yaptıkları eylemlerle halkımızı sindirerek ülkemizde bir kaos ortamını yerleştirmek için aracılık yapmaktadırlar. Ancak her ne yaparlarsa yapsınlar bu amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Gerek silahlı kuvvetlerimizin gerekse emniyet teşkilatımızın terör örgütü ile yapmış olduğu silahlı mücadelenin yanında, halkımız her kesiminin birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi bu taşeronların amaçlarına mani olacaktır." 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!