Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63093.133$

Kılca: 241 yatırımı öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik

Kılca: 241 yatırımı öz kaynaklarımızla gerçekleştirdik
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, seçim saha çalışmaları kapsamında Karatay’daki hemşehri derneklerini ziyaret etti. Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç, iftar öncesi ve sonrasında vatandaşın evlerine de misafir oldu. Kılca ayrıca, öğrenci yurdunda gençlerle birlikte sahur da yaptı

31 Mart Yerel Seçimleri’ne kısa bir süre kala yoğun bir tempoda seçim çalışmalarına devam eden Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca ve Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte Karatay’da faaliyet gösteren hemşehri derneklerini ziyaret ettiler.

Söz konusu programlar kapsamında Başkan Hasan Kılca ile İlçe Başkanı Mehmet Genç; Karapınar İş İnsanları Derneği, Beşağıllılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İsmil Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Yarmalılar Kalkınma ve Dayanışma Derneği, Batman-Mardin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Kahramanmaraş ve İlçeleri Dayanışma Derneği, Obruklular Derneği, Eskil Kültür, Eğitim ve Dayanışma Derneği, Konya Ağrılılar Derneği ve Vanlılar Derneği’nde vatandaşlarla bir araya geldiler. Dernek yönetimleri ve dernek üyelerinin taleplerini tek tek dinleyen başkanlar, vatandaşın bölgeleriyle ilgili önerileri hakkında da istişarelerde bulundular.

AK PARTİ VE MHP KARATAY İLÇE SEÇİM STANTLARINA ZİYARET

Başkanlar, saha çalışmaları çerçevesinde AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ve MHP Karatay İlçe Teşkilatı seçim stantlarını da ziyaret ederek partililer ile vatandaşlarla buluştu. Partililere başarı dileklerini ileten başkanlara stant ziyaretlerinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

BAŞKANLARIN SEÇİM MESAİSİ BİR HAYLİ YOĞUN GEÇİYOR

Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile beraberindeki partililer, Araplar Mahallesi’nde ev ziyareti de gerçekleştirdi. Başkan Hasan Kılca, İlçe Başkanı Mehmet Genç ile partililer, Teravih Buluşmaları kapsamında da Başak Mahallesi’nde Karataylılarla bir araya gelerek hasbihal ettiler. Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkam Alemdar, Türkiye Gençlik Vakfı TÜGVA’ya bağlı Yoldaki İşaretler Öğrenci Yurdu’nda gençlerle birlikte sahur yaptı.

BORÇSUZ BİR BELEDİYE OLMAK BİZİM İÇİN ÖVÜNÇ KAYNAĞI

Gün boyunca gerçekleştirdikleri program ve ziyaretlerinde kendilerine gösterilen yoğun ilgi ve sevgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Balkanı Hasan Kılca, 5 yıllık görev süresince tüm yatırımlarını öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Başkan Hasan Kılca; “5 yıl önce göreve geldiğimizde bazı sözlerimiz vardı. 73 söz vermiştik, 241 yatırım gerçekleştirdik. 119 park, 16 eğitim tesisi, onlarca sosyal tesisler, kütüphaneler, 5 sağlık ocağı, 1200 kilometre yol, 3 milyon metrekareye yakın kilitli parke hizmetimiz oldu. Bunun yanında rutin belediyecilik hizmetlerimizi de eksiksiz yürütüyoruz. Merkeze uzak mahallelerimizde 70 tatlı su deposu kurduk. İlkokula başlayan tüm çocuklarımıza çanta ve kırtasiye desteğiyle başlıyoruz, üniversiteye kadar ve üniversite de dahil olmak üzere eğitim destekleri sağlıyoruz. Bizler hep vatandaşlarımızın mutluluğu için çalışıyoruz. Hizmetlerimiz noktasında Hemşehri dernekleri de büyük önem arz ediyor. Güzel ev sahiplikleri için tüm derneklerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönem için bir yolculuğa çıktık. Bu süre içerisinde de ciddi çalışmalar yapacağız. Bu çalışmaları yaparken bir lira borç kullanmadık, kullanmayacağız. Kimseye de borcumuz yok. Borcumuz olmadığı için hiçbir meclis üyemize faiz için el kaldırtmadık. Bu da bizim için bir övünç kaynağı. Yeni dönemimizde de buna dikkat edeceğiz” dedi.

HASAN BAŞKANIMIZIN KARATAY’IN HER NOKTASINDA BİR İZİ VAR

31 Mart’ta Karatay’da yine rekor kırmak istediklerini söyleyen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise; “Karatay Belediye Başkanımızın ilçenin her noktasında bir izi var” diyerek destek istedi.

İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları söyledi; “31 Mart’a artık sayılı günler kaldı. Biz sabah erken saatte başlıyoruz. Gece geç saatlere kadar mahallelerimizi, sokaklarımızı geziyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Karatay’da girilmedik sokak bırakmadık. Belediye Başkanımızın Karatay’ın her mahallesinde bir izi bir eseri var. Hasan Başkanımız hem Konya’da hem de Türkiye’de takdir toplayan bir isim. İlçemize emeği, gayreti çok. İnşallah en yüksek oy oranıyla tekrar belediye başkanı seçerek hem Konya’da hem de Türkiye’de birinci yapmak istiyoruz. 2019 seçimlerinde belediye başkanımız Türkiye’de birinci olarak Cumhurbaşkanımızın elinden hediye aldı. Bunlar sizlerin sayesinde sizlerin gayretiyle oldu. Biz hem partimize hem de belediye başkanımıza verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!