Konya
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63827.657$

“HEDEFİMİZ İLK 10”

“HEDEFİMİZ İLK 10”
Karatay Termal 1922 Konyaspor’un yeni teknik Direktörü Hakan Ünal, yeni sezonun ilk çalışmasında açıklamalarda bulundu. Hedefimizin ilk olarak Lig’de ilk 10 sıralaması içerisinde olduğunu belirten Ünal, “Öncelikli hedefimiz Lig’de ilk 10 sırlamasında yer alıp son yıllarda yaşanılan düşme korkusunu bir daha yaşamamak. Oyun olarak ise süratli, hızlı bir futbol oynamak istiyoruz” dedi

KONYASPOR’DA OYUNCU OYNATMALIYIZ”
Konuşmasına yeni sezon hakkında düşüncelerini açıklayarak başlayan Karatay Termal 1922 Konyaspor Teknik Direktörü Ünal, “1994 senesinde Konya’ya geldi. Konyaspor’un bütün kademesinde çalıştım. Şu an 1922 Konyaspor teknik direktörlüğüne layık gördüler. Bundan dolayı, başkana, yönetim kuruluna bize bu görevi layık gören herkese teşekkür ediyorum. Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak, Ahmet Önay, Can Demir Aktav, Oğuz Gürbulak gibi oyuncuları Konyaspor’a kazandırmak bu sayıyı çoğaltmak istiyoruz. Birden olacak bir şey değil ancak yavaş yavaş şehrin kendi değerlerini Konyaspor’a kazandırmak için çalışacağız. Oynadığımız Lig kolay bir Lig değil. Dışarıdan transferlerimiz de olacaktır. Biz pilot takımız ve maliyetimiz belli, amacımız da belli. 2. Lig’de bile oyuncu piyasası oldukça yüksek. İnşallah Konya ve Konyaspor adına güzel şeyler yapmayı planlıyoruz. Öncelikle Lig’de ilk 10 sırlamasında olup sonrasında ise takımımızda sivrilen oyuncularımızı Konyaspor’a kazandırmaya çalışacağız. Oyuncu kalitemiz iyi, şu an için erken ama nihai hedefimiz Lig’i ilk 10’da tamamlamak. Sonrasında da ise 3-4 oyuncumuzu A takıma kazandırırsak, ne mutlu bize.” Diye konuştu.
“BİR FORVET OYUNCUSU ALACAĞIZ”
Transfer konusunda ise bir forvet oyuncusu daha almak istediklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Takımımızdan ayrılan oyuncularımız var. Onların yerini doldurmaya çalışacağız. Geçen sezon Ege ve Yasin santrfor bölgesinde oynadı. Şu an ise elimizde Abdülsamet Kaya ve yeni transferimiz Hacı Ömer Doğru var. Kampın ilerleyen zamanlarında bir santrfor almayı düşünüyoruz. Konyaspor’dan takımımıza katılacak oyunculara göre orta sahaya bir takviye yapmayı düşünüyoruz” İfadelerini kullandı.
“ ÖZ KAYNAKLARIMIZIN OYNAMASI LAZIM”
Mevuct kadroda olan oyuncuşarın süre almalrını hep isterim diye konuşan Hakan Ünal, "Şu an zaten sayı anlamında fazlayız. Az süre alacak oyuncunun takımımıza katılmasından ziyade daha çok maç oynamasını talep ederim. Takımımızdaki birçok oyuncuyu tanıyorum. Geçen sezon Konyaspor’da görev alırken, 26 oyuncuyu A takımda antrenmanlara katıldı. Ali Karakaya, Fuat Duran, Fatih Mankır, Şehmus Aslan, Adem Eren Kabak, Oğuzhan Eskiköy ve diğer öz kaynaklarımız bu sezon oynayacaklar” Dedi.
“OYUNU HIZLI OYNAYAMAYA ÇALIŞACAĞIZ” 
Yeni sezonda hızlı bir futbol anlayışı ile sahada olmak istediklerini ifade eden Ünal: “Süper Lig, TFF 1.Lig ve 2.Lig’de karşılaşmaların çok yavaş oynandığına inanıyorum. Biz topu hızlı çevirmeye çalışacağız. Süratli oynamak istiyoruz. Bu oyunu oynamak biraz zor ama çalışacağız. Süratli oynamak için sürekli oyunun içinde kalmak gerekir. Herkes hareketli olmak zorunda. Oyunun gidişatına göre yavaş oynadığımız maçlar da olacaktır ama ana oyun planım hızlı oynamak. Çabuk oynayan, hızlı düşünen, sistem takımı oluşturmak istiyoruz” Şeklinde konuştu. (Salih GEÇER)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!