Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63165.971$

Haftalık Burç Yorumları


Haftalık Burç Yorumları
17 Nisan itibariyle yeni haftaya girmiş bulunmaktayız. Bu hafta burçları neler bekliyor gelin birlikte bakalım...

Ateş elementinin tetiklediği bir tutulma ile haftaya giriş yapacağız. 17 Nisan haftası, bünyesinde dinamik etkileri barındıran bir hafta olacak. Alev alev yanan bir hafta bizi bekliyor. İş ve kariyer hedeflerinizde ve duygu dünyanızda yarım kalan birşeyler varsa hayatınızda, bu yılki gezegen döngüleri hikayeye son noktayı koyacak..

YENGEÇ:

Burç yorumumuza sevgili Yengeç'le başlayalım. 20 Nisan’daki Güneş tutulmasıyla, kariyerinizde önemli değişimler olacak. Ev kuşu olma ya da kariyer hayatınızı zorlama arasında gelgitleriniz olacak. Bazı kopmalar yaşayabilir, Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz. Tutulma size büyük kararlar aldıracak gibi gözüküyor. Geleceğe ciddi kararlar alacaksınız. Belki evleneceksiniz, belki de ilişkilerde işinize yaramayan ne varsa atmaya başlayacaksınız. Meslek veya sektör değiştireceksiniz. Geçmişinize çok bağlı olsanız da artık sizde değişimin içinde olduğunuzun farkındasınız. 

Cuma günü finansal konular gündeminizde olacak. Bu süreçte güç savaşlarına girmemeye özen gösterin. Cesaret edip bitiremediğiniz her türlü konuyu artık çözme vaktiniz geldi! Güneş tutulması sizi alev alev yakacak. Yeniden doğuş vaktiniz geldi!

BAŞAK:

Sevgili Başak, Güneş tutulmasıyla, kredi, ödemeler, gibi konular gündeminde olacak. Finansal anlamda oh çekeceğin bir hafta seninle. Cebinize giren parayı dengede tutmanız gereken bir süreçtesiniz. Ya daha çok kazanacaksınız ya da daha çok kaybedeceksiniz. 

Cuma günü Güneş Boğa’ya geçecek. Hayallerinizle ilgili yapmak istediklerinizi herkese göstermek isteyeceksiniz. Korkusuz ve cesur olduğunuz bir dönem. Ancak kontrollü gitmenizde yarar var. Kendinizi manipüle etmemeye dikkat edin. Hayallerinizin peşinden koşarken kendi kendinizi yememeye bakın. Hırsa yenik düşmemelisiniz.  Gelecek hayallerinize odaklanarak kararlar alırken, somut olarak neyi bırakmanız gerekiyor? Ya da maddi olarak neye ihtiyacınız olacak? Ciddi kararlar almanız gereken bir sürece gireceksiniz. İş değişikliği, yeni adımlar gündeminizde olablir. Ancak önceden alınan kararlar varsa ve bununla ilgili eyleme geçmeniz gerekiyorsa, geçin. 

KOÇ:

Sevgili Koç, Güneş tutulmasıyla, hayatınızda dış görünüşünüzle ilgili, kendinizi ortaya koyduğunuz çok köklü değişimler gelecek. Birşeylerden vazgeçmeye hazırsınız. Yada vazgeçeceğiniz şeyleri çantanızda taşımaya devam ederek size yük olmasına izin mi vereceksiniz? Cuma günü Güneş Boğa’ya geçecek. Maddi güç savaşları yaşayabilirsiniz. Geçmişteki yeteneklerinizi açığa çıkarabillir, bunları geliştirmek isteyebilirsiniz. Hayatınıza yeni insanları çekeceksiniz. Bu tutulma sayesinde yeni ilişkiler kurma, kendinizle olan ilişkinize çeki düzen verme konusunda sizi destekleyecektir. 

Parayla, kazancınızla, ilgili gündemleriniz Mayıs’a kadar devam edecek. Borç alacak verecek meseleleri de gündeminizde olacak. Kendinize verdiğiniz değerle alakalı da oturup düşünmeniz gereken bir zaman dilimi bu. Retrolar, tutulmalar içe dönme zamanlarıdır.Bu  içe dönüşü yararınıza kullanın ki Güneş tutulması sizi alev alev yakmasın.

BOĞA:

Sevgili Boğa, Güneş tutulmasıyla, iç dünyanızda kendinize dur dediğiniz noktalar varsa bunları daha net göreceksiniz. Kontrolünüz dışında bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Kaos ortamından nasıl çıkıyorsunuz? Bunu nasıl çözecebilirsinz? Bu sorulara odaklanın. Bir süre geriye çekilip olan biteni gözlemlemek size güzel enerjiler, sakinlik verecek. Hayatınızla ilgili önemli kararlar aldığınız bu evrede, gözden kaçırdığınız noktalara odaklanma fırsatını kendinize verin. Güneş uutlması sizi yakmasın hararete kaılmayın. Sakinlik her zaman sizi doğru yola götürür. Cuma günü Güneş Boğa’ya geçecek. Kariyerinizle olan bazı gündemleriniz var. Çekişmeler ve öfke açığa çıkabilir. Yeniden doğuş niteliğinde bazı gelişmeler de olacak. Bu retro size iyi gelecek. Acele temeyin.

İKİZLER:

Sevgili İkizler, Güneş tutulmasıyla, sosyal çevreniz, hedefleriniz, planlarınız değişecek! Birçok şeyi geride bırakacaksınız. Hayatınıza yeni insanlar girecek. Artık eski kokuşmuş ortamlarda kalmak istemeyeceksiniz. Değişiklik size iyi gelecek. Her şeyin farkındasınız, seçim yapma zamanınız geldi! Güneş tutulması yeni karalar almak için çok avantajlı.Geçmiş zamanlarda mücadele verdiğiniz konularda büyük aydınlanmalar yaşayacaksınız. Açılmaya başlıyorsunuz! Güneş tutulması sizi değil çevrenizdekileri alev alev yakacak!

Cuma günü para ve aşk konularında olumsuz gündemleriniz olabilir. Bazı ilişkiler, arkadaşlıklar bitebilir. Ancak bu dönemki flört enerjisi sizi bir hayli saracak. Geçmişten gelen korkularınız, maddi kaygılarınız gündeminizde olacak. Düşünceleriniz yoğun. Beyniniz bir kuruntu makinesi gibi çalışacak. Kendiniz için neyi hayata döndürmeyi amaçlıyorsunuz?

ASLAN:

Sevgili Aslan, Güneş tutulmasıyla, hayallerinize ulaşmak istiyorsunuz. Yeni adımlar atmak isteyeceksiniz! Çalışma ortamınız değişecek, yeni planlamalar yapacaksınız. İş değiştirme, kariyer konuları gündeminizde.

Cuma günü Güneş Boğa’ya geçecek. Üslerinizle bazı güç savaşlarına gireceksiniz. Olayları büyüteceksiniz. Yaygara çıkarabilirsiniz. Güneş tutulması ya sizi yakacak, ya da çevrenizi. Bu ince çizgiyi sakinliğinizle korumaya çalışın. Aynı zamanda annenizle bir çatışma içine girebilirsiniz. Kendinizi kanıtlamak için harap etmeyin! Sakin düşünmek sizi doğru karara zaten itecektir. İletişim konusunda da kendi istediğiniz şeyi diretmemeye özen göstermenizde yarar var. Dikkat edin!

TERAZİ:

Sevgili Terazi, Güneş tutulmasıyla, ikili ilişkilerinizde büyük sonlanmalar veya büyük başlangıçlar yapma eylemi hakim olacak. Yeni bir sayfa açmak isteyeceksiniz. Ev almak ve ev kurmakla ilgili gündemleriniz de çok yoğun olacak. Kariyerinizde değişikler olabilir. Finansal kaynaklarla alakalı konular sizi uğraştıracak. İnatlaşmamaya özen gösterin.

Cuma günü Güneş Boğa’ya geçecek. Çocuklarla veya kendi çocuksu tarafınızla kurduğunuz iletişim gün yüzüne çıkacak, huzur bulacaksınız. Kendinizi ve neşenizi manipüle etmemeye bakın. Olayları abartmaya meyillisiniz.Finansal konularla ilgili riske girmemeniz gereken bir hafta.  Bu tutulmada kendinizi seçim yapmak zorunda hissetseniz bile taşınmak, ev değiştirmek gibi gündemlerinizi retro sonrasına bırakmanız bir hayli iyi olur.

AKREP:

Sevgili Akrep, Güneş tutulmasıyla, geçmişle helalleşme yoluna girdiğiniz bir dönem. Bu yolda artık son düzlüktesiniz! Yepyeni bir sayfa açmaya hazır olun. Çalışma hayatınızın veya şeklinizin değişeceksiniz. Hızlı, radikal kararlar vermeye hazırsınız ve bundan korkmuyorsunuz. Çok güzel bir dönemeçtesiniz. Güneş tutulması kararlarıızı destekleyecek. Sağlıkla ilgili baş ve boyun bölgeniz oldukça hassas bu dönemde. 

Cuma günü, Güneş Boğa’ya geçecek. Ani yükselmeler, öfke krizleri yaşayabilirsiniz. Ancak bunları kendi içinizde yaşayacaksınız.Psikolojik rahatsızlıklara dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Gizli kalmış olaylar açığa çıkacak. İç dünyanızda üzerini örttüğünüz ne varsa görünür hale gelecek. 

YAY:

Sevgili Yay, Güneş tutulmasıyla, yepyeni flörtler, içinizdeki neşenizi harekete geçirecek. Çocuk istiyorsanız psikolojik olarak hazır hissedeceksiniz. Geçmişi geride bırakmanız gereken bir noktadasınız. Bir aşk bitecek ve belki ardından yeni bir aşka yelken açacaksınız.Son 14 yıldır isteyip de yaratamadığınız ne varsa bu tutulma size bir fırsat verecek.

Cuma günü, Güneş Boğa’ya geçecek. İş yerinde, kardeşlerinizle veya yakın arkadaşlarınızla aranızda bazı güç savaşları ortaya çıkacak. Rekabetli durumlar söz konusu olacak. Günlük rutinleriniz, iş hayatınızla ilgili durup düşünmeniz gereken bir süreçte olacak. Somut bir şeyler ortaya çıkarmak için, daha fazla nasıl sorumluluk alabilirsiniz? Retro sonrası yükseliş başlayacak! 

OĞLAK:

Cuma günü Güneş tutulmasıyla, artık planladığınız şeyleri tek başınıza değil , bu yolda birileriyle yürüyerek yapmak isteyeceksiniz. Huzur dolu bir hayat yaşamak için yeni sayfalar açacaksınız. Evde hissettiğiniz yer neresiyse orada olmak isteyeceksiniz. 

Cuma günü, Güneş Boğa’ya geçecek. Para kazanmakla ilgili konular gündeminizde. Kendinizi göstermek için mücadele etmek isteyeceksiniz. Yeni bir alan yaratmak istiyorsanız öfkeye değil, aşk enerjisine odaklanın! Geçmişten gelen aşkla, eski flörtlerle veya eski eşlerle ilgili konular gündemde. Yeniden denemek isteseniz de retro çıkışına bıakın.

KOVA:

Sevgili Kova,Güneş tutulmasıyla, bakış açınız, düşünceleriniz tamamen değişiyor. Yakınlarınızla ilişkilerinizin kuvvetleneceği bir dönem. Geçmiş iletişimleri, eski bakış açınızı toprağa gömeceksiniz. Kardeşlerinizle yaşayacağınız kavgalar olabilir. Hırsa yenik düşmeyin. 

Cuma günü, Güneş Boğa’ya geçecek. Daha çok babayla veya ailenin tümüyle, patronunuzla, hırs savaşlarına girmemenizde fayda var. Güneş babayı temsil ettiği için bu konularda ağırlıklı olarak etkileneceksiniz.Dikkat edin güneş enerjisi sizi yakmasın. Babanızla ilgili çözülmemiş konular varsa bu zaman diliminde gündeme gelecek. Retro bitiminde geçmişten gelen konuları çözüme ulaştırmış olacaksınız! (Emine Kaçar-Büşranur Geçer)

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Aslan
    18-04-2023 10:57

    2 haftadır yorumlarınizi takip ediuorum başarılı buluyorum. Haftaya aslan burcu yorumunu merakla bekliyorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!