Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63240.264$

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
10 Nisan itibariyle yeni haftaya girmiş bulunmaktayız. Bu hafta burçları neler bekliyor gelin birlikte bakalım...

Pandemi dönemiyle birlikte ilginin arttığı astrolojiye son dönemlerde de ilgi bir hayli yoğun. Burç yorumları merak edilenler arasında. 10 Nisan itibariyle yeni haftaya girmiş bulunmaktayız.  Bu hafta burçları neler bekliyor gelin birlikte bakalım...

YENGEÇ:

Burç yorumumuza sevgili Yengeç'le başlayalım. Bu hafta Pazartesi itibariyle Güneş Jüpiterle kavuşuyor! Hedeflerinize adım adım gittiğiniz bu yolda becerilerinizi ortaya koymanın tam zamanı. Venüs İkizlere geçiyor ve sosyal hayatınızda da hareketlenmeler başlıyor. Yni kısaca haftaya enerjik ve hızlı başlıyorsunuz. İçiniz kıpır kıpır. Kendi bakış açınız doğrultusunda özgürce adımlar atmaya eğilimindesiniz. Ancak içten içe zihnimizde bazı taşların yerine oturmama ihtimali de var. Bu yüzden günün ilk yarısında bazı ikilemler yaşayabilir; kendinizi sınırlandırabilirsiniz.Bu hafta sağlık konularız gündeminizde. Hafta ortasına geçtiğimiz de ise Oğlak burcundaki Ay sayesinde görev aşkı ve sorumluluk bilinciyle güne başlayacaksınız. Adeta hedefe ulaşmak için gayret içinde olacaksınız. Çarşamba günü Güneş ile Jüpiter derecesel olarak tam kavuşumda olacaklar... Kariyer hayatınızda harika gelişmeler olabilir. Yeni iş projeleri, yeni teklifler, gündeme gelebilir. Sağlık olarak şifalanacağınız bir hafta olacak bu hafta. Hafta sonunda ise finansal anlamda kredi, vergi gibi konular gündeminize girebilir.

BAŞAK:

Sevgili Başak, bu hafta Ay Yay burcunda. Bu aralar aşk konusunda sakin kalman, doğru, emin adımlar atman oldukça önemli. Haftaya evinizle ,ailenizle ilgilenerek girebilirsiniz. Yolculuklarla ilgili hızlı ve yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Hafta ortasında, finans konularında şans sizden yana olacak. Güçlü kişilerle işbirlikleri kurabilirsiniz. Planlarınızı ise uzun vadeli olacak şekilde kurgulayabilir; sağlam ve emin adımlarla ilerleme niyetindesiniz Hafta sonuna doğru, işinizle gündelik hayatınızla ilgilenebilirsiniz. Ayrıca bu hata sağlğınıza dikkat etmeniz, spora başlamınız için harika bir hafta. 

KOÇ:

Sevgili Koç, Bu hafta Ay'ın enerjisi sana da vurmuş görünüyor. Haftaya bomba gibi, enerjin bir hayli yüksek başlıyorsun. Hafta başında ani harcamalar yapabilirsin. Uluslararası, hukuk, akademik işler; yayıncılık; ticaret; yolculuklarla ilgili hızlı ve yeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Hafta ortasında aşk yüzüne gülecek şanslı bir sürece gireceksin. Kariyer anlamında da ciddi, önemli kararlar alabilirsin. Hafta sonunda sosyalleştiğin, arkadaşlarınla zaman geçirdiğin bir süreç olabilir.  

BOĞA:

Sevgili Boğa, Ay enerjisi üzerinde olsun. Haftaya sağlık konularıyla ilgilenerek başlayabilirsin. Hafta başında çok harcamalar yapabilirsin ancak hafta ortasında maddi kazanç artışı gerçekleşecek. İş anlamında yeni kararlar alabilirsin. Ticarette başarı elde edebileceğin bir hafta olabilir. Ayrıca seyehat konuları da gündeminizde güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. 

İKİZLER:

Sevgili İkizler, Ay enerjisi sana güzellikler getiriyor. Haftaya evilik, partner konularında ani olaylar yaşayarak başlayabilirsin. Hafta başında aşka ve beraberliklere yeni bir hava geleceğinden derin duygulara kapılmak yerine kafaca anlaşacağımız ilişkileri tercih edebilirsiniz. Arkadaşlıkların da aşka dönüşme ihtimali olabilir bu süreçte. Hafta başında aşka kafa yormayı bırakacak, hafta ortasında kendini ruhsal anlamda çok daha iyi hissedebilirsin. Aşk konusunda, sosyal çevrenin desteğiyle   iyi hissetmeye başlayacaksın. Bu süreçte bol bol sosyalleşebilirsin. Fiziksel değişim gündeminde olabilir. 

ASLAN:

Sevgili Aslan, Haftaya neşeli, keyifli başlıyorsun. Ancak, aşk, borsa konularında ani gelişmeler yaşanabilir.Sosyal çevrenizde değişimler, yeni insanların hayatınıza girmesi gerçekleşebilir. Hafta sonunda; yakın arkadaşınızla, ortağınızla, partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Amaçlarımız için kıyasıya mücadeleye gireceğiniz, sizleri sert tartışmalara iten gelişmeler de ortaya çıkabilir. Bu sert rüzgarların ardından suların durulacağı aklı selim davranacağınız ve mantıklı adımlar atacağınız bir süreç var. 

TERAZİ:

Sevgili Terazi Salı günü Venüs burç değiştiriyor, bu yabancı bir yerde veya farklı bir ülkeden veya kültürden bir kişiyle aşka yol açabilir. Harcamalarınız arttığı bir hafta olabilir. İşler sizin için bu hafta zor gitse de aşk hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için ihtiyacınız olan dayanma gücünü elde edeceksiniz.  Hafta sonunda; aşk, çocuk, eğlence, tatil konularıyla ilgilenebilirsiniz.

AKREP:

Sevgili Akrep,  haftaya iş, kazançlarınız, maddi değerlerinizle ilgili ani olaylar içinde kalarak başlayabilirsiniz. Yeni biriyle veya mevcut partnerinizle yoğun karşılaşmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz.  Gelirleriniz artabilir. Hafta sonunda; ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz. Hafta sonunda aşk hayatınızdaki sıkıntı ya da mutsuzluk pervasızca kararlara ve risk almaya yol açabilir. 

YAY:

Sevgili Yay bu hafta aşk için güzel bir hafta olacak gibi görünüyor. Ayrıca maddi kazançlarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Ödemelere dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda; kardeşlerinizle, yakın çevrenizle iletişime geçebilirsiniz. Seyahat edebilir. Eğitim konusuyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.  Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, her şeyi değiştiren şaşırtıcı bir karşılaşma olabilir. Halihazırda kararlıysanız, peşinden gitmek istemeseniz bile gününüzü aydınlatacak böyle bir karşılaşmanın habercisi olabilir. (Emine Kaçar- Büşranur Geçer)
 

    Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


    • 0
      SEVDİM
    • 0
      ALKIŞ
    • 0
      KOMİK
    • 0
      İNANILMAZ
    • 0
      ÜZGÜN
    • 0
      KIZGIN

    Yorum Yazın

    E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

    Başka haber bulunmuyor!