Konya
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63165.971$

Haftalık Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gereken bir haftaya girdik. Terazi Dolunayı etkisini Nisan ayında da hissediyoruz. Bu ay 20 Nisana kadar alabileceğiniz bütün kararlarınızı planlayıp 20 Nisanı bekleyin

Merkürün etkileri 20 Nisan'da başlayacak. Önümüzdeki günlerde geçmişte yaşadığımız ilişkileri sorgulayacağımız bir döneme gireceğiz. Dolunay baharla gelen tazeliğe ayna tutacak.

YENGEÇ

Burç yorumumuza Yengeç'le başlayalım. Haftaya ay başak enerjiisyle giriş yapıyoruz. Yakınlarımızla olan ilişkilermiz detayab inecek. Bu hafta Yengeç burcu bilgiye aç bir haftaya adım atıyor.  Sosyal medya ve eğitimler konusunda sorumluluk almak isteyeceksiniz. Herkes bu hafta sizi konuşacak gibi duruyor. Hafta ortasında ise Terazi Dolunayı'nın etkileri yoğunlaşıyor. Aile, ev, yuva, güvenlik hissiyatı konularında yoğun düşünceleriniz var. Bu hafta işinize bir hayli yoğunlaşacaksınız. Evinizde dah fazla vakit geçirmek, yaşadığınız yeri güzelleştirmek için harika bir zaman. Bu hafta gerginliklere dikkat edin, dolunay olduğu yeri büyütür.  Trtışmalara açık bir haftada olabilirsiniz. Son olarak kendinizi yeniden yartama, benliğinizi ön plana koyma konusunda sezgiselsiniz.Kabuğunuzu kırmak için bu hafta o hafta!

BAŞAK

Sıradaki burcumuz Başak. Kendinizi ifade ederken oldukça detaycı herşeyi didik didik etmeniz muhtemel. Gündelik rutinlerinizi düzene sokmak isteyeceksinzi. Bu hafta duygusal ve fiziksel arınma size çok iyi gelecek. Hafta ortasında Terazi Dolunayı size de vuruyor. Maddi yatırımlar ile gündeminiz yoğun. Parasal konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Cebinize aniden bir para girişi veya çıkışı olacak. Büyük harcamalar yapmaya hazır olun. Kendi değerinizi görmekle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendim için ne yapabilirim sorusunu kendinize sorun. Bu durumu sanatla akıtmayı deneyin. Anaç tarafınız sosyal çevrenizle derinleşecek. Hedeflerinizden peşinden koşacak ve insanlara örenek olacaksınız.

KOÇ

İşinizle alakalı daha dikkatli ve titiz çalışacağınız bir hafta. Aynı zamanda daha takıntılı olacağınız birkaç gün geçireceksiniz. İçinizdeki ateş hala var olduğundan krizli durumlar yaşamanız normal. Sorumluluklarınız artabilir. Hafta başı sizin için iş veya günlük rutinlerinizi oturtmak için güzel. Maddi konular önem kazanacak. Hafta ortasında Terazi Dolunayı’nın belirginleşen etkileriyle, her türlü ikili ilişkiyi bitirmeye hazırsınız. Kendinizle ilişkinizi de sorgulayacaksınız. Bu hafta hoşlandığınız biri varsa, o konuşmayı yapmanın tam zamanı. Ailenin ortak yatırımlarıyla alakalı gündemleriniz olacak. İkna edici bir yerden dokunuşlar yapabilirsiniz. Evdeki hayatınızla ilgili konularda duygularınız yoğun.

BOĞA

Yaratımlarınızla ilgili, bir üretim üzerinde detaylı çalışacaksınız. Bir iki gün varsa çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Hafta ortasında Terazi Dolunayı’nın yoğunlaşıyor. Çalışma ortamınız, iş hayatınız, günlük rutinleriniz ve beslenme şekliniz değişebilir. Krizli durumların içinde kolaylıkla çıkacaksınız. İşinizde hassas bir konu karşınıza çıkabilir. Dengeli ve nazik tutumunuzu koruyun. İş konularında neyin yanlış gittiğini düşünüyorsanız onun üzerine düşmek size iyi gelecek. Bu dolunay sizin için müthiş bir zaman dilimi olacak. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Böbreklerinizi koruyun. Hormonal dengesizliklere de dikkat! Yurt dışıyla alakalı sezgilerinizi dinleyin. 

İKİZLER

Bu sıralar girdiğiniz çevrelerde dikkatleri üzerinize çekiyorsunuz. Bu hafta evde olmak isteyeceksiniz. Evde her türlü fazlalıktan arınmak için elverişli günler sizi bekiyor. Hafta ortasında Terazi Dolunayı’nın üzerinize yoğunlaşıyor. Aşk evinizde hareketlenmeler başlıyor. Bir ilişkide değilseniz girdiğiniz ortamlarda yeni birileriyle tanışacaksınız. Hatta bu tanışmayı ilişkiye dönüştürmek için oldukça verimli günlerdesiniz. İş ortamınızla ilgili bazı meseleler açığa çıkabilir. Kendinizi yormadan yola devam edin. Hafta sonu olası krizli durumları lehinize çevirin.

ASLAN

Maddi konularda, finansal kaynaklarınızla ilgili meselelerde yoğunlaşacaksınız. Vücudunuzu şifalı sularla temizlemek istetebilirsiniz. Kendiniz için, birtakım arındırma çalışmaları yapabilirsiniz. Planlarınızı maddi açıdan ele alarak yoluna koymak isteyeceksiniz. Hafta ortasında Terazi Dolunayı yoğunlaşıyor. Akrabalarınız, yakın arkadaşlarınız, kardeşlerinizle ilgili gündemleriniz mevcut. Eğitime, seyahatlere daha çok vakit ayırdığınız bir hafta olacak. Kendinizi büyütmek , bilgiyle büyümek istiyorsunuz. Karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Yoğun duygular içersindesiniz bu aralar. Kendinizi güvende hissettiğiniz yerlerde olmaya gayret edin.

TERAZİ

Manevi anlamda arınmak isteyeceksiniz. Sağlık konularına da dikkat etmeniz gereken birkaç gün geçirebilirsiniz. Kaos ve krizli durumlara açık olan bir iki gün sizi bekliyor. Kendi kendinize kalmak size iyi gelecek. Sözlü tartışmalara girmemelisiniz. Duygularınızı da çok bastırmamaya bakın. Hafta ortasında Terazi Dolunayı’nın etkileri yoğunlaşıyor. Bir ilişkiniz yoksa ilişkiye başlayabilirsiniz. Dışarıdan çok dikkat çekeceğiniz bir döneme gireceksiniz. Hayatınızı, atacağınız adımlara göre yeniden düzenleyeceksiniz. Benliğinizi yeniden şekillendirmeye hazır olun.

AKREP

Bu haftalarda toplumsal sorumluluğunuz artacak. Üzerinize yapabileceğinizden fazla yük almak isteyeceksiniz. Zihniniz bu aralar çok üretiyor. Hafta ortasında Terazi Dolunayı yoğunlaşıyor. Bilinç altınızdan alacağınız mesajlar olabilir. Bu ralara her zamankinden daha fazla dikkat edin. İkili ilişkilerinizle ilgili kararlar almaya çok yakınsınız. Kadersel etkiler var. Olayların iç yüzüyle karşılaşacağınız, sizden gizlenen ilişkiler varsa onların da ortaya çıkacağı günler kapıda. Neyin içinizden gelip gelmediğini tartabilirsiniz. Kendinizi ihmal etmeden, dengede kalmaya özen gösterin

YAY

Kariyerinizle, veya üstlerinizle ilgili gündemlerinizin yoğun olacak. Koç Yeniayı ile beraber yeni projelere başlamış olabilirsiniz. Hafta ortasında Terazi Dolunayı yoğunlaşıyor. Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, büyük çemberinizle alakalı gündemleriniz var. Arkadaşlarınızla ilişkilerinizde denge unsuru önemli olacak. Daha diplomatik ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Ancak gerginlikler de yaşayabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınız bitebilir, bulunduğunuz çemberden ayrılmak isteyebilirsiniz. Size iyi gelmeyen ve toplum yararına olmayan ne varsa bu dönem aniden hayatınızdan çıkabilir.  İçsel çalışmalarınızdan, kendinizle baş başa kalmalarınızdan ve rüyalarınızdan aldığınız mesajlarla, kendinize şefkati de gözeterek eyleme geçebileceğiniz günlerdesiniz. (Emine Kaçar- Büşranur Geçer)

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!