Konya
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3180 %0.13
53,2479 %-0.08
6.868,08 % 0,76
Ara
Konya Postası Gazetesi Güncel SoloTürk Ordu Semalarında

SoloTürk Ordu Semalarında

Ordu’da bahardan yaza geçişin sembolü olan ‘Mayıs 7'si’ etkinlikleri kapsamında SoloTürk tarafından gerçekleştirilen gösteri uçuşunun uçak içi görüntüleri paylaşıldı.

Okunma Süresi: 1 dk

Türk Hava Kuvvetleri’ne bağlı SoloTürk, 20 Mayıs’ta Perşembe ilçesinde bahardan yaza geçişin kutlandığı ‘Mayıs 7'si’ etkinlikleri kapsamında gösteri uçuşu gerçekleştirdi. SoloTürk’ün Ordu semalarındaki uçuşu, etkinliğe katılanlar tarafından heyecan ve beğeni ile izlendi. Uçuşu izlemek için sahil kesimlerine gelen çok sayıda vatandaş, cep telefonları ile o anları kayıt altına aldı. Yaklaşık 20 dakika süren uçuş, akrobatik hareketlerin ardından tamamlandı.

 

SoloTürk, Orduda gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun uçak içi görüntülerini paylaştı

 

SoloTürk’ün resmi sosyal medya hesaplarından bugün ‘Mayıs 7’si etkinlikleri kapsamında Ordu Perşembe’de coşkulu bir gösteri icra etti’ notuyla gösteri sırasındaki uçak içi görüntüler ve havadan kent manzarasını içeren bir video paylaşıldı. SoloTürk’ün bu paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni alırken, video sosyal medyada viral oldu. 

 

SoloTürk, Orduda gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun uçak içi görüntülerini paylaştı

 


 

SoloTürk, Orduda gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun uçak içi görüntülerini paylaştı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *