Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,3346 %0.01
51,3419 %-0.05
6.406,80 % -3,26
Ara
Konya Postası Gazetesi Güncel Silahlı kavgada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

Silahlı kavgada ölen baba ile oğlu toprağa verildi

Hatay’da aileler arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Ahmet Yalçın ile uzman erbaş olan oğlu Adnan Yalçın toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, önceki gün Altınözü ilçesi Keskincik Mahallesi’nde meydana geldi. Komşu çocukları arasında sokakta tartışma çıktı. Tartışmanın ardından eve giden çocuklar durumu ailelerine anlattı. Bunun üzerine bir araya gelen taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Mahallelinin panik ve korku yaşadığı olayda Nidal Hortum, Ahmet Yalçın ve uzman erbaş olan oğlu Adnan Yalçın hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma görevlilerinin müdahalesiyle kavga güçlükle sonlandırıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Ölen 3 kişinin cansız bedenleri de ekiplerin incelemesi sonrası morga götürüldü. Jandarma ekipleri, kavgaya karıştıkları şüphesiyle 6 kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca taraflar arasında yeni bir olayın yaşanmaması için jandarma ekipleri mahallede ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

Morgdaki otopsi işlemleri tamamlanan Ahmet Yalçın ve oğlu Adnan Yalçın'ın cenazeleri yakınları tarafından teslim alındıktan sonra Keskincik Mahallesi Mezarlığı'na getirildi. Cenazeye aile yakınları ile çok sayıda mahalleli katıldı. Baba ve oğlunun cenazeleri dualarla toprağa verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *