Konya
Az bulutlu
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7436 %0.18
55,2510 %0.32
6.660,55 % 2,59
Konya Postası Gazetesi Güncel Seydişehir’de hasta yakınlarını sevindiren haber!

Seydişehir’de hasta yakınlarını sevindiren haber!

Seydişehir Belediyesi, şehir dışından tedavi için ilçeye gelen hastaların yakınlarının barınma sorununu çözmek amacıyla “Hasta Refakatçi Konukevi”ni hizmete hazırladı. Seydişehir Devlet Hastanesi karşısındaki 4 adet 1+1 daire, hasta yakınlarının kullanımına sunulacak.

Seydişehir’de hasta yakınlarını sevindiren haber!
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelere bir yenisi daha eklendi. Şehir dışından Seydişehir’e tedavi amacıyla gelen hastaların yakınlarının konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla hazırlanan Hasta Refakatçi Konukevi, ev konforunda hizmet verecek.

Seydişehir Devlet Hastanesi karşısında bulunan belediyeye ait dört adet 1+1 daire, hasta yakınlarının kullanımına sunulmak üzere konukevi olarak düzenlendi. Projeyle özellikle şehir dışından gelen vatandaşların tedavi sürecinde yaşadığı barınma sorununun giderilmesi hedefleniyor.

HASTANE YÖNETİMİYLE İŞ BİRLİĞİ

Hasta Refakatçi Konukevi’nde, hastanede yatan vatandaşların yakınları konaklayabilecek. Hasta yakınlarının konaklama işlemleri, hastane yönetimi tarafından verilecek hasta yatış evrakıyla gerçekleştirilecek.

Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, projenin hasta yakınlarının önemli bir ihtiyacına çözüm olacağını belirterek, “Uzaktan gelen ve hastanede yatan hastalarımızın yakınlarının barınma sorununu gidermek istedik. Seydişehir Devlet Hastanesi yönetimi ile birlikte gerçekleştireceğimiz bu çalışmayla, hasta yakınlarımız hastane yönetimi tarafından kendilerine verilecek hasta yatış evrakıyla birlikte burada konaklayabilecekler. Ev konforunda hazırladığımız konukevimizde gönül rahatlığıyla kalabilecekler” dedi.

Konukevinin hazırlanmasına katkı sunan hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Ustaoğlu, “Konukevimizin teşrifatına katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“BELEDİYECİLİK İNSANIN HAYATINA DOKUNMAKTIR”

Yönetim anlayışlarının merkezinde insanın bulunduğunu vurgulayan Ustaoğlu, sosyal belediyeciliğin yalnızca fiziki yatırımlardan oluşmadığını söyledi.

Ustaoğlu, “2024 yılında bu yola çıkarken Seydişehir’de kimsenin kendisini yalnız hissetmediği bir şehir yapacağımızın sözünü vermiştik. Bizim için belediyecilik sadece yol yapmak, bina inşa etmek değil; insanın günlük hayatına dokunmak, kimsenin kendisini yalnız hissetmediği, adil ve onurlu bir yaşam inşa etmektir. Seydişehir belediyeciliğini sadece fiziki yatırımlarla değil, sosyal adalet duygusuyla da yeniden inşa etmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız