Konya
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0529 %0.06
56,5130 %0.49
6.633,74 %1.50
Konya Postası Gazetesi Güncel Sandıkta evlilik teklifi

Sandıkta evlilik teklifi

Ankara'da Mehmet Emin Özbey (42), Cumhurbaşkanı Seçimi 2'nci turu için oy kullandığı okulda hazırladığı özel oy pusulası ve sandık eşliğinde Gizem Esin'e (35) evlilik teklif etti

Sandıkta evlilik teklifi
Okunma Süresi: 1 dk

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Emin Özbey ve kız arkadaşı Gizem Esin, Cumhurbaşkanı Secimi 2'nci turu için İncesu Şehit Sadettin Demir Anadolu Lisesi'nde oy kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra bahçede kız arkadaşını bekleyen Özbey, sürpriz evlenme teklifinde bulundu. Özbey, üzerinde kız arkadaşı ile birlikte çekildikleri fotoğraf bulunan 'Benimle evlenir misin' yazılı oy pusulası, 'evet' mührü ve mini seçim sandığı ile Gizem Esin'e evlenme teklif etti. Sürpriz teklif karşısında şaşıran Esin, gözyaşları içinde 'Evet' cevabını verdi. Esin, evet mührünü vurduğu pusulayı Özbey ile birlikte sandığa attı.

BÖYLE BİR TEKLİFİ HİÇ BEKLEMİYORDUM

'BÖYLE BİR TEKLİFİ HİÇ BEKLEMİYORDUM' 

Esin, çok mutlu olduğunu belirterek, "Hem bizim için hem de ülkemiz için bu seçim inşallah iyi olur. Böyle bir teklifi hiç beklemiyordum. Seçimden dolayı zaten heyecanlıydım, teklifi görünce daha da heyecanlandım. Çok mutluyum" dedi.

Özbey ise "Ülkenin kaderi ile ilgili önemli bir seçim. Biz de kendi kaderimizi değiştirelim istedik. Biraz anti demokratik bir seçim oldu. Tek aday ve sadece evet mührü vardı. O oyunu verdi, şu anda iktidarım. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız