Konya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0588 %0.06
56,5144 %0.47
6.661,71 %1.93
Konya Postası Gazetesi Güncel Öğrenci malzemeleri çalan hırsızlar yakalandı

Öğrenci malzemeleri çalan hırsızlar yakalandı

Konya’da gece saatlerinde bir okula girerek toplam değeri 463 bin lira olan malzemeleri çalan 4 hırsız ve hırsızlık malzemelerini satın alan 4 kişi polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı

Öğrenci malzemeleri çalan hırsızlar yakalandı
Okunma Süresi: 2 dk

Meram İlçesi Alakova Mahallesinde bulunan Melike Hatun Özel Eğitim Meslek Okulunda yaşanan hırsızlık olayının okul yetkililerince polis ekiplerine bildirilmesi üzerine Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

HIRSIZLIK YAPMAYA TİCARİ TAKSİ İLE GELMİŞLER

Çevre ve güvenlik kameralarını inceleyen polisler, şüphelilerin gece 01.00 sıralarında okula ticari taksi ile geldiklerini ve sonrasında okula girerek özel öğrencilerin eğitimlerinde kullanılan müzik aletleri, dikiş makineleri, bilgisayarlar ve benzeri toplamda 463 bin liralık malzemeyi çaldıkları tespit edildi. 

HIRSIZLIK YAPAN VE ÇALINAN MALZEMELERİ SATIN ALAN ŞÜPHELİLER POLİSTEN KAÇAMADI

Güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkan polisler, kısa sürede olayın şüphelilerinin Saffet G.  (26), Abdullah N. (27), Ali Osman K. (21) ve İbrahim T. (29) olduğunu tespit etti. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polisler, şüpheli şahısları çalınan malzemelerin bir kısmı ile yakalayarak gözaltına aldı.

YAPILAN ARAMALARDA FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYLARININ DA MALZEMELERİ ORTAYA ÇIKTI

Şüphelilerle yapılan ön görüşmede şahıslar, çaldıkları malzemelerin bir kısmını hurdacılık ve geri dönüşüm işi yapan Murat I., Sinan I., Muhammet D. Ve Muaz M.’ye sattıklarını itiraf etti. Polis ekiplerince şüphelilerin iş yerlerinde yapılan aramalarda, okuldan çalınan malzemelerin yanı sıra daha önceden inşaatlardan çalınarak bu hurdacılara satılan malzemeler de bulunarak faili meçhul olan hırsızlık olayları da aydınlatılmış oldu. İş yerinden farklı hırsızlık olaylarından temin edilen 26 adet banyo bataryası, 2 adet koski su sayacı, 4 adet kolektör kalorifer vanası, 13 paket çeşitli marka ve renklere ait kablo, 185 adet 2 metre uzunluğunda alüminyum korkuluk yakalanarak el konuldu. 

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan 8 şahıstan Saffet G., Abdullah N., Ali Osman K. ve İbrahim T. Kurumdan Hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilirken Murat I., Sinan I., Muhammet D. Ve Muaz M. hakkında Suç Eşyasının Satın Alınması suçlarından işlem başlatıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız