Konya
Parçalı az bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4959 %0.05
51,3693 %0.14
6.884,94 % 5,86
Ara
Konya Postası Gazetesi Güncel Kalp krizi geçiren kaleci hayatını kaybetti

Kalp krizi geçiren kaleci hayatını kaybetti

Bandırma Sanayispor Kulübü’nün kalecisi Oğuzhan Kamacı (28) antrenmanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

1’inci Amatör kümede yer alan ve bu hafta Gönen Karşıyakaspor ile karşılaşacak olan Bandırma Sanayispor Kulübü futbolcuları, dün akşam 600 Evler’deki sentetik halı sahada antrenman yaptığı sırada, kaleci Oğuzhan Kamacı şut denemesi yaparken rahatsızlandı.

Antrenmanda kalp krizi geçiren kaleci hayatını kaybetti
Takım arkadaşlarının ihbarı üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Kamacı, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, cenaze otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Antrenmanda kalp krizi geçiren kaleci hayatını kaybetti
Kısa süre önce de halı saha maçında rahatsızlandığı ve kalp doktorundan bugün için randevu aldığı bildirilen Oğuzhan Kamacı’nın cenazesi, bugün Haydar Çavuş Camisi’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *