Konya
Parçalı az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1868 %-0.02
53,0832 %0.04
6.630,53 % -1,27
Ara
Konya Postası Gazetesi Güncel İş ortağı tarafından öldürüldü

İş ortağı tarafından öldürüldü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, birlikte bungalov kiralama işi yaptığı ortağı Z.M. (40) tarafından tabancayla vurulan Aykut Saban (37) hayatını kaybetti.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, sabaha karşı Sapanca ilçesi Gazipaşa Mahallesi Yedigöz Caddesi’ndeki bir işletmede meydana geldi. Z.M. ile bungalov kiralama işi yaptığı ortağı Aykut Saban arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Z.M., ruhsatsız tabanca ile Saban’ı göğsünden vurdu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptıkları kontrolde Aykut Saban’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Saban’ın cansız bedeni Sapanca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı, ardından da otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezine gönderildi.

Aykut Saban'ın cenazesi bugün Yazlık Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedilecek.

Şüpheli Z.M., olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ile polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *