Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
49,4241 %0.04
55,5608 %0.72
6.584,93 %0.99
Konya Postası Gazetesi Güncel İran’a Saldırı Planı Nasıl Sızdı? Trump’tan Sert ve Tartışmalı Çıkış Bu konuşma şu ana kadar sana yardımcı oldu mu?

İran’a Saldırı Planı Nasıl Sızdı? Trump’tan Sert ve Tartışmalı Çıkış Bu konuşma şu ana kadar sana yardımcı oldu mu?

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik bir saldırının zamanlamasının haber kuruluşlarına sızdırılmasının ardından saldırıyı iptal ettiğini belirterek, “Bu sızıntıyı yapanlar vurulmalı” dedi.

İran’a Saldırı Planı Nasıl Sızdı? Trump’tan Sert ve Tartışmalı Çıkış            Bu konuşma şu ana kadar sana yardımcı oldu mu?
KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

ABD Başkanı Donald Trump, Arizona'da düzenlenen seçim mitingde gündeme ilişkin açıklamada bulundu.

Bir süre önce B-2 bombardıman uçaklarının ‘İran’a yönelik saldırılar’ için gönderildiğini söyleyen Trump, “Ancak saldırı yapılmadan bu bilgi sızdırıldı.

Sızıntı bazı medya kuruluşlarında çıktı ve İranlıların saldırıdan haberdar oldu.

Biri sızdırdı.

Bu kişiler hapse girip ömür boyu hapiste olmalılar.

Bana kalırsa, bu sızıntıyı yapanlar vurulmalı.

Eskiden sızıntı yapanları vururduk.

Uçaklar saldırı günü ‘Missouri'den saat 12.07'de kalkacaktı’, varış saati sızdırıldı ve bu kabul edilemez bir durum.

B-2 saldırılarını o gün iptal etmek durumunda kaldık ve iki gün sonra gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız