Konya
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,4990 %0.19
51,6240 %-0.9
6.788,96 % -9,85
Ara
Konya Postası Gazetesi Güncel Havai fişekli kutlamaya tepki gösteren çifti darbettiler

Havai fişekli kutlamaya tepki gösteren çifti darbettiler

Kağıthane'de iddiaya göre bir grup cezaevinden tahliye olan bir kişi için yakınları tarafından sokakta havai fişekli kutlama düzenlendi. Bir kadın ve yanında bulunan kişi ise, yaşlıların ve çocukların korktuğunu söyleyerek gruba tepki gösterdi. Taraflar arasında çıkan havai fişek tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Küfürleşmenin ardından kutlama yapan kişiler, 'Babanızın yeri mi' diyerek kendilerine çıkışan çifti darbetti. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

KAYNAK: DHA
Okunma Süresi: 1 dk

Olay, 17 Eylül Çarşamba günü saat 20.00 sıralarında Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sokaktaki bir binada yaşayan ve cezaevinden tahliye olan bir kişi için, yakınları kutlama yapmak istedi. Kutlamaya başlayan grup, sokak arasında havai fişek atınca binadan inen biri kadın iki kişi duruma tepki gösterdi. Grubun bağırarak karşılık vermesi üzerine çift, yaşlıların ve çocukların korktuğunu söyleyerek karşılık verdi. Tartışmanın küfürleşmeye dönüşmesi üzerine çıkan kavgada kutlama yapan gruptaki kişiler, kendilerine tepki gösteren çifti darbetti.

'BABANIZIN YERİ Mİ'

Sokağın bir anda karıştığı olayda darbedilen ve çığlık atan kadın, 'Babanızın yeri mi' , 'Polisi arayın' diyerek dakikalarca bağırdı. Kavga ihbar üzerine olay yerine gelen Kağıthane motorize Yunus polisi tarafından sonlandırıldı. Kavga sırasında darbedilerek yaralanan çifte, sağlık ekipleri ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Çiftin darp raporu alarak şüphelilerden şikayetçi olması üzerine taraflar emniyete götürüldü. Yaşanan kavga anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kağıthane’de havai fişekli kutlamaya Babanızın yeri mi diye tepki gösteren çifti darbettiler

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *