Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4233 %0.08
53,2145 %-0.24
6.838,29 % -0,62
Ara
Konya Postası Gazetesi Güncel Doçent irtikap suçundan tutuklandı

Doçent irtikap suçundan tutuklandı

Diyarbakır'da hasta yakınlarından 'bıçak parası' talep ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Dicle Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Doç. Dr. M.T.K., 'İrtikap' suçundan tutuklandı

Okunma Süresi: 1 dk

Dicle Üniversitesi'nde görevli Doç. Dr. M.T.K.'nin hasta yakınlarından 'bıçak parası' adı altında para talep ettiği iddia edildi. Polis, şikayet sonrası harekete geçildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Aralık'ta doçent doktor gözaltına aldı. Doçent doktor, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece 'İrtikap' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'TUTUKLANDIKTAN SONRA BİLGİMİZ OLDU'

Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ata Akıl da olaya ilişkin, "Bizim yürüttüğümüz bir soruşturma değil. Bu emniyetin yürüttüğü bir soruşturma olduğu için tutuklandıktan sonra bilgimiz oldu. 'İrtikap' suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Konunun içeriğiyle ilgili bilgimiz yok. Bize gelen bir şikayet yok. Çarşamba günü sabah saatlerinde evinden gözaltına alındıktan sonra dün emniyet bizden T. beyin bilgilerini istedi. Tutuklandıktan sonra haberimiz oldu. Bundan sonra inşallah böyle şeyleri yaşamayız" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *